BoerenCool smoothie van Frecious

Frecious heeft weer een heerlijke nieuwe smaak op de markt gebracht, namelijk de BoerenCool smoothie. Boerenkool is een van de gezondste groenten die er is, en heerlijk speciaal voor in de winter.

Een smoothie als ontbijt of tussendoortje is heerlijk verfrissend en kost je geen uren de tijd. Deze BoerenCool smoothie is heerlijk winters en zorgt voor een optimale weerstand. Probeer jij hem ook?

frecious banner

Eén van de gezondste groenten van Nederland

De BoerenCool zit vol met dé superfood van Hollandse bodem: Boerenkool! Deze groente behoort tot de kruisbloemigen en die bevatten veel bio-actieve stoffen om jouw lichaamscellen optimaal te voeden en beschermen. Daarom is boerenkool misschien wel de gezondste Nederlandse groente die er bestaat.

Elkaar versterkende ingrediënten

We hebben deze juice verrijkt met nog twee wintergewassen: knolselderij en pastinaak. In de winter liggen kwaaltjes op de loer door een verlaagde weerstand. De toegevoegde kurkuma en kaneel werken antibacterieel en ontstekingsremmend. Het zijn belangrijke antioxidanten die je gezondheid bevorderen. En ze versterken de werking van de andere ingrediënten ook nog eens..

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten