Vaak krijgen wij vragen van jullie over waar je bepaalde producten het best kunt kopen, welke plantaardige melk je het best kunt gebruiken voor in je cappuccino of welk merk vitamines het best is om te gebruiken. Wij proberen altijd op al jullie vragen te antwoorden, maar dachten dat het misschien leuk zou zijn om dit eens samen te vatten in een artikel.

Welke vitamines en voedingssupplementen kun je het best kopen?

Bij vitamines en voedingssupplementen is het belangrijk welk merk je koopt en waar je het koopt. Bij deze producten geldt de uitdrukking “goedkoop is duurkoop”. Hiermee wordt bedoeld dat je met goedkope supplementen vaak duurder uit bent. Dit komt omdat goedkope supplementen vaak niet alle of genoeg werkbare stoffen en ingrediënten bevatten die in de duurdere supplementen wel aanwezig zijn. Hierom is het belangrijk om te letten op welk merk supplementen je koopt en hier net even wat meer in te investeren.

Mijn favoriete glutenvrije crackers

producten kopenGezonde en lekkere glutenvrije producten vinden is toch altijd nog wel een dingetje. Vaak is er zoveel suiker toegevoegd in glutenvrije producten dat ik het echt niet wil kopen. Maar ik heb een crackermerk gevonden die echt de lekkerste glutenvrije crackers hebben, in heel veel verschillende soorten. Namelijk Le Pains Des Fleurs. Je hebt ze met haver, boekweit, kikkererwten, quinoa en nog veel meer ingrediënten. Heel fijn, want ze zijn zo lekker. Ik eet ze wel eens met de lunch bij een salade, als tussendoortje of als ontbijt met lekker veel avocado. Mijn glutenvrije tip!

Waar kan je deze producten het best kopen?

Veel producten zoals supplementen en plantaardige melk kun je natuurlijk gewoon in de supermarkt kopen. Maar niemand (tenminste wij niet) heeft zin om te veel uit te geven aan de boodschappen. En het is nu eenmaal zo dat iedereen aan producten wil verdienen. Maar wij schrijven dit artikel natuurlijk niet als we niet dé tip voor jou zouden hebben. Wij hebben namelijk een site ontdekt, bewustwinkelen.nl, waar ze heel veel supplementen, verzorgingsproducten, voeding en drogisterijartikelen verkopen. Op bewustwinkelen.nl bieden ze (de naam zegt het al) bewuste producten aan, tegen een bewuste prijs.

WINACTIE product pakket t.w.v. €50,-

Wat dit artikel nog leuker maakt, is dat we een producten pakket van bewustwinkelen.nl mogen weggeven t.w.v. €50,-!!! Wil jij kans maken op dit pakket? Kijk dan snel op mijn Instagram (Vivianreijs_vivonline) of Facebook (Vivonlinenl) account, zoek deze post op en plaats hieronder een reactie met waarom jij dit pakket van bewustwinkelen.nl zou willen winnen en waarom. De winnaars worden op (datum) bekend gemaakt via Instagram.

producten kopen

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten