We hebben weer een hele fijn tip voor jullie: het heerlijke kookboek ‘Healthy Pleasures’ van In Love with Health!

Healthy Pleasures

Een grote puntzak patat met een flinke klodder mayonaise, een krokante pizza met heerlijk smeuïge kaas of een brownie met knapperige stukjes chocolade. Allemaal guilty pleasures waar we intens van genieten, maar waar we niet te veel van kunnen eten. Hoe mooi zou het zijn als we wél zorgeloos zouden kunnen smullen van deze gerechten.

In Love with Health

Wat nu als ik je vertel dat dit kan? Ik heb heel wat uurtjes staan kokkerellen en het resultaat mag er zijn: een prachtige verzameling van onweerstaanbare én gezonde guilty pleasures. Van goddelijke ontbijtjes tot supergezonde pasta’s, zoetigheid en nog veel meer! Geniet van lekker én gezond eten en behaal jouw doelen. Vanaf nu heb jij alleen nog healthy pleasures.

Gezond eten en stralen

‘Having the body you want starts with loving the body you have.’ Dit gevoel wil ik elke vrouw meegeven. Ik geloof dat gezond eten de beste manier is om te stralen. Jouw lichaam heeft liefde, verzorging en pure voeding nodig. En ik wil je helpen daarvan te genieten!

Winnen?

Laat op Facebook weten waarom jij dit kookboek moet winnen!
Author: In love with health

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten