Onze herfst juice Pumpkin Power is terug!

Voel je na de zomer je schouders alweer richting je oren trekken? Maak dan kennis met de Pumpkin Power juice van Frecious. Een verwarmend herfstsap waarmee je fluitend de koudere dagen in kan.

Ingrediënten: pompoen, wortel, sinaasappel, appel, kokosmelk, gojibessen, gember

Smaak: Volle, zachtzoete smaak met een licht romig accent

‘Brandend kacheltje’

Je interne kacheltje moet na de zomermaanden weer even aangezwengeld worden. Dit sap zit vol ingrediënten die je lichaam helpen om zichzelf te verwarmen. Rauwe pompoen bevat veel ijzer dat uitstekend opneembaar is voor het lichaam. Beter dan ijzer uit, bijvoorbeeld, spinazie.

IJzer is een mineraal dat nodig is voor zuurstoftransport. En zuurstof is nodig voor de aanmaak van energie en voor verbranding. Gember stimuleert de bloedcirculatie; wanneer de circulatie niet goed is heb je het ook sneller koud.

Frecious Slowjuice

Antibacteriële werking 

De herfst is een walhalla voor bacteriën. De vetzuren uit kokosmelk hebben een antibacteriële en antivirale werking, de vitamine C uit appel en sinaasappel verhogen je weerstand en gember werkt ontstekingsremmend.

Pompoenwortel en gojibessen hebben een erg hoog gehalte antioxidanten, waarmee je lichaam meer weerbaar wordt voor op de loer liggende verkoudheidjes en andere dingen waar we niet op zitten te wachten.

Wil je meer lekkere sapjes van Frecious proberen? Kijk dan eens naar dit heerlijke anti kater sapje!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten