Laurianne Ruhé, healthfreak, foodie en fervent yogaliefhebber, was jarenlang werkzaam als projectmanager en producer in de mode- en reclame industrie.  Tegenwoordig werkt ze als (natuur)voedingsdeskundige en detox-coach. Met haar bedrijf GoodFoodTransition richt ze zich op de positieve verandering die gezonde voeding voor mens en maatschappij kan betekenen. Haar missie: ‘Stop met vullen en begin met voeden!’

Good Food staat voor:

–         Geen suikerdips meer
–         Eet producten waarvan je de ingrediënten begrjipt. Zo niet, lekker in het schap laten liggen!
–         Door slechts een paar ingrediënten te vervangen kun je je favoriete junkfood blijven eten maar is het ineens Good Food geworden

Wil je dit boek bestellen? Dat kan! Klik dan hier!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten