Laurianne Ruhé, healthfreak, foodie en fervent yogaliefhebber, was jarenlang werkzaam als projectmanager en producer in de mode- en reclame industrie. Tegenwoordig werkt ze als (natuur)voedingsdeskundige en detox-coach. Met haar bedrijf GoodFoodTransition richt ze zich op de positieve verandering die gezonde voeding voor mens en maatschappij kan betekenen. Haar missie: ‘Stop met vullen en begin met voeden!’
Good Food staat voor:
– Geen suikerdips meer
– Eet producten waarvan je de ingrediënten begrjipt. Zo niet, lekker in het schap laten liggen!
– Door slechts een paar ingrediënten te vervangen kun je je favoriete junkfood blijven eten maar is het ineens Good Food geworden
Wil je dit boek bestellen? Dat kan! Klik dan hier!
Gerelateerd
Gerelateerde berichten
7 mei 2014
Boektip: 70 groene smoothies
16 augustus 2015
Social media & marketing stage bij VivOnline!
24 september 2015
Hoe word ik gezond?
30 augustus 2018
Gezonder leven doe je zo!
23 augustus 2018
Gezichtsmaskertje van groente en fruit
24 oktober 2016
Jouw V-Zone verdient de beste verzorging
12 november 2014
Boekentip: Een broodje in de oven
31 oktober 2017
Fijne tips om je huid te beschermen tegen de kou buiten!
2 oktober 2017
Health Q&A: Akke Marije & Winactie parfum
13 november 2015
Vivians Rijstadvies
12 september 2015
De Skin Food Facial voor een ultieme glow
25 december 2018
Hangende oogleden? Dit is de tip die je nodig hebt!
7 augustus 2018
Kokosolie gebruiken is een aanrader en dit is waarom
15 maart 2014
Winnares winactie!
3 juni 2019
Help weer een koortslip!
12 mei 2015
Kokosolie, wij kunnen niet meer zonder!
29 januari 2015
Helweek, 7 dagen die je leven veranderen
6 mei 2015
Relatie met mezelf
3 november 2015
Het lekkerste glutenvrije brood volgens Vivonline
11 maart 2017
Vitamine C voor de perfecte huid
4 mei 2015
Liefdesverdriet?
29 november 2018
Huidveroudering, wat kan je er tegen doen?
3 oktober 2017
Een mooie huid? Vermijd deze 4 huidverouderaars
26 november 2017
Anoniem –
Karin Ten velde –
Frederike –
Anoniem –
Marlon Bruins –