Na een aantal drukke weken op werk was ik er zo aan toe. Ruim een uur helemaal wegdromen, pure ontspanning. Voor VivOnline mocht ik de Skin Food Facial bij schoonheidsspecialiste Robin Bergamin ondergaan en naderhand dacht ik maar één ding: dít ga ik echt weer vaker doen!

Skin Food Facial

De Skin Food Facial is een luxe en zeer ontspannende gezichtsbehandeling met producten van de beroemde dr. Alkaitis. De producten zijn zo schoon en puur dat je ze zelfs zou kunnen eten. Ze bestaan in de basis uit aloë vera (wat kalmeert en hydrateert) in plaats van water (wat uitdroogt) en worden gecombineerd met geitenyoghurt en honing. De behandeling van circa 105 minuten is dan ook een ware geursensatie en bestaat uit de volgende elementen:

  • Oppervlakte reiniging
  • Peeling
  • Epileren
  • Massage van het gelaat voor een verbeterde doorbloeding en ontspanning
  • Masker
  • Uitgebreide massage van het gelaat, acupressuur en lymfedrainage
  • Oogcrème plus gezichtscrème

Schoonheidsspecialiste

Robin is al 10 jaar schoonheidsspecialiste en is pas verhuisd naar een nieuwe, frisse, rustgevende salon in de IJselstraat in Amsterdam. Voordat ze start met de behandeling neemt ze de tijd om even met je te praten over wat je bezig houdt en hoe je je voelt over je huid. Ze adviseert puur vanuit de gedachte van het zelfherstellend vermogen van de huid en het voeden ervan in plaats vanuit commercieel oogpunt. Erg fijn.

De huid

De huid is het grootste orgaan van de mens en alles wat je erop aanbrengt, dringt naar binnen en kan dus baden of schaden. Ze werkt dus met alleen maar pure producten zonder slechte toevoegingen. Haar specialisatie? Knijpen. Modellen van over de hele wereld komen naar Robin voor een reinigende behandeling. Ze haalt binnen no-time alle onzuiverheden weg zonder dat je als een tomaat naar buiten stapt. Na elke behandeling is een intens gevoede en stralende huid gegarandeerd! Ook fijn: je mag je eigen muziekje voor tijdens de behandeling uitkiezen én ze kan heerlijk masseren.

 

Ben jij ook toe aan een minivakantie bij Robin of kan je huid wel een boost gebruiken? Check haar site voor alle mogelijkheden.

 

Tekst: Evelien Blom

 

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten