Viv mocht bij de inspirerende lezing aanwezig zijn van Stedman Graham (de man van Oprah Winfrey) bij Prescan in Baarn. Samen met Joseph Oubelkas en Charles Ruffolo gaf hij een lezing in Baarn. Aan de hand van hun boeken laten ze op inspirerende wijze zien dat jij bepaalt wat succes is. Ze geven richtlijnen hoe je je succes zelf kunt creëren. Ontdek dat door te handelen vanuit je hart je een positieve verandering zult ervaren in jezelf.

Stedman heef 5 jaar gewerkt als gevangenisbewaarder in Denver, Colorado. Joseph heeft aan de andere kant gezeten, hij heeft bijna 5 jaar onschuldig vast gezeten in een Marokkaanse gevangenis. Charles is opgegroeid in de ‘harde straten’ van Pittsburgh, Pennsylvania. Net zoals zij heeft iedereen een verhaal. Hoe vind je de kracht om met negatieve zaken in je leven zo om te gaan dat ze een positieve verandering teweeg brengen voor zowel jezelf als persoon als de omgeving? De mannen vertellen hoe zij dit hebben gedaan en nog steeds doen. Handel vanuit je hart, dit heeft een positieve weerslag, niet alleen op jezelf maar ook op je omgeving.

Stedman heeft verschillende boeken geschreven waaronder ‘Neem je toekomst in eigen hand‘. In Neem je toekomst in eigen hand zet Stedman zijn negenstappenplan uiteen om hindernissen te overwinnen en succes te behalen in elk onderdeel van je leven. Het boek inspireert je doelen vast te stellen en je dromen waar te maken. Stedman combineert zijn persoonlijke ervaringen met professioneel advies en laat zien hoe je jezelf kunt bevrijden van twijfel en een laag zelfvertrouwen, hoe je je verleden achter je kunt laten en je kunt toeleggen op jouw visie voor een succesvolle, bevredigende toekomst.

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten