Zin in een weekendje Amsterdam? Wij hebben een aantal tips voor je!

Ontbijten

Ontbijten (dineren kan ook) doe je in ROOTS achter het Vondelpark, de place to be voor overheerlijke biologische salades, wraps en soepjes. Zin in een snackje? Ook hier heeft Roots aangedacht, kies bijvoorbeeld voor de heerlijke raw balls, rijk aan proteïne. ROOTS staat voor balans in je leven. Pure en biologische voeding die je vitaal doen voelen, terug naar de basis. Ook kan je bij ROOTS terecht voor heerlijke vers bereide sappen, voor ieder wat wils dus!

unnamed-4

ROOTS Amsterdam

Amstelveenseweg 164

 

Dineren

Op de 17de verdieping van het Ramada Apollo Amsterdam Centre Hotel is het prachtige restaurant Floor 17. Hier dineer je met uitzicht over heel Amsterdam, wauw! Een leuk nieuwtje is dat ze net een nieuw chefs team hebben en dat betekent nog meer heerlijke gerechten op de kaart! Deze zomer is het Triple DDD – Drink, Dine & Dance – concept weer terug bij Floor17. Verfrissende cocktails, smakelijke gerechten van de grill en heerlijke loungebanken aangevuld met lekkere beats door de DJ’s, dat is wat je bij Floor 17 kan vinden. Oh en ze hebben een Green Egg, lekker!

460x301-ramada-2014-floor17-bar

Floor 17

Staalmeesterslaan 410

 

Slapen

Slapen doe je natuurlijk in de allernieuwste hotspot in Amsterdam: The Hoxton Hotel. Het hotel is net open aan de prachtige Herengracht in Amsterdam. The Hoxton bestaat uit vijf geschakelde grachtenpanden, heeft 111 kamers en was ooit de ambtswoning van de Amsterdamse burgermeester. Elke kamer heeft zijn eigen charme en je kan kiezen uit verschillende grote kamers die beschikken over alle faciliteiten, hier kom je niks te kort! Zo is de minibar gevuld met water (hier hoef je niks voor te betalen) er is gratis wifi, en heel belangrijk: de medewerkers zijn super lief, gastvrij en staan non-stop tot je beschikking.

unnamed-3

The Hoxton

Herengracht 255

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten