Wij hebben weer iets nieuws in de webshop, namelijk: prachtige en natuurlijke nagellak van Zoya. Het merk is afkomstig uit de USA en staat bekend als de allereerste lang dragende nagellak zonder giftige stoffen! Normale lak zit namelijk boordevol met slechte stoffen.

Daarom hoefde wij niet twee keer na te denken om dit product aan onze webshop toe te voegen. Het is natuurlijk, prachtig en ook nog eens dierproefvrij en vegan! De kwaliteit is hoogstaand en de variatie aan kleuren is ontelbaar!

Nagellak van Zoya

Naast allerlei gekleurde nagellak heeft Zoya ook een topcoat, je kunt hier zelfs kunstnagels mee verwennen. De nagellakken bevatten geen: tolueen, lood, formaldehyde, formaldehyde hars, DBP (dibutyl phthalate = weekmaker), TPHP (weekmaker), kamfer, xyleen, parabenen of tosylamide. Dit zijn stuk voor stuk ongezonde stoffen die wel in de normale lak (kunnen) zitten.  

Wat de lakjes van Zoya ook nog eens extra bijzonder maken is dat ze geschikt zijn voor zwangere vrouwen. De lak is namelijk 100% veilig. Dus goed nieuws voor alle zwangere vrouwen: nagellakken met deze lak is safe!

De producten van Zoya zijn exclusief en dus niet overal beschikbaar. Wij hebben het geluk om de nagellak te mogen aanbieden in de webshop. Ben jij net zo enthousiast als wij? Klik dan hier en schaf de prachtige lakjes aan!

Tip: Naast de nagellaken heeft Zoya ook een prachtige natuurlijke lippenstift, deze kun je ook vinden in onze webshop!

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten