Ik ben vorig jaar getrouwd! Oh wat was het geweldig. Echt een van de mooiste dagen uit mijn leven. En natuurlijk wilde ik er op die bijzondere dag op mijn allermooist uitzien, net zoals elke vrouw wil. Een stralende huid, perfect vallend haar, de kleine rimpeltjes zo onzichtbaar mogelijk, een perfect bruidsmake-upje, wat de hele dag blijft zitten en natuurlijk een prachtige glow, daar hou ik zo van. Je kunt natuurlijk kiezen voor de makkelijke weg en een spuitje botox gebruiken om je huid strakker te krijgen, maar ik wil  geen gif in mijn lijf. Dus daarom doe ik het op mijn manier, de natuurlijke manier. En deel ik graag met jullie mijn eigen natural Wedding beauty tips! Die ook voor de niet trouwlustige dames heel fijn zijn hoor.


Lois lee pure skinfood

Misschien voor jullie al bekend dat ik enorm fan ben van Lois Lee pure skinfood.
Lois Lee gebruikt alleen hoogwaardige, veilige en natuurlijke ingrediënten. Dus ook geen stofjes die je hormoonhuishouding in de war brengen. Het heeft een 3 stappen systeem: Cleansing oil, hydrating lotion en een beauty oil/moisturizer, die je ipv je dagcreme en nachtcreme kunt gebruiken. Voor alle huidtypes, ook voor de probleemhuid. Wil je ook zo’n heerlijke huid? Je bestelt Lois Lee hier.

 

Decleor serum voor de glow

Deze heb ik gekocht voor de extra glow. Een fijne hydraterende olie met Neroli, Sandelhout en Salie. Die je overdag maar ook ‘s nachts kunt smeren. Tip: Mengen met de make-up, voor de natural glow over je hele gezicht en niet vergeten het decolleté.

Met citroen pigment vlekjes verzachten

Geen zin in dure peelings? Dit is zo eenvoudig om zelf thuis te doen en kan al in een redelijk korte tijd je huid egaler en lichter maken. Dus bijvoorbeeld de kleine pigmentvlekjes verminderen. Je neemt het sap van een halve citroen, verdund het met water en met een wattenschijfje dep je het op de huid. Laat 15-20 min intrekken, dan goed afspoelen  met lauw water,  max 2-3 per week doen. Daarna een goede olie gebruiken, zoals bijvoorbeeld Lois Lee, of puur vitamine E olie. En niet meteen in de zon, aangezien dan je huid gevoeliger is voor zonlicht

 

De behandeling voor thuisgebruik “Nu Face”

Met dit innovatieve apparaat worden de gezichtscontouren en huidtoon verbeterd in slechts vijf minuten per dag. Dit super apparaatje doe ik 5 dagen in de week, kost maar 5 minuten tijd en meteen zie je iets van resultaat, je huid voelt net wat strakker aan en de spieren lijken wat strakker te staan. Je moet het uiteraard bijhouden maar het werkt absoluut. Een must have voor alle beauty lovers. Geïnteresseerd? Je kan hem via het plaatje hieronder bestellen!


Blissfuel, mooi van binnenuit

Onze schoonheid kunnen we van buitenaf goed bijsturen met bovenstaande producten, maar ook de binnenkant speelt een hele belangrijke rol natuurlijk. Wat je eet en drinkt zie je terug in je huid. En soms wil je naast gezonde voeding nog een extraatje voor de huid. Daarom slik ik sinds een tijdje deze supplementen speciaal voor haar en huid. Blissfuel is bedacht door beauty expert Tom Sebastian, samengesteld door een voedingsdeskundige, een psycholoog, een sportfysioloog, een dermatoloog en apothekers. Een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zou verzachten. Het is goed voor huid, haar en nagels maar óók voor de hersenen en andere vitale organen. Proberen waard toch? Probeer het hier met enorme korting! 

Tekst: Vivian Reijs voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten