Ieder jaar op 8 maart wordt er wereldwijd internationale vrouwendag gevierd. Het doel is om aandacht te vragen voor thema’s zoals o.a. economische zelfstandigheid, zorg, racisme en empowerment. Maar deze dag is er zeker niet alleen voor powervrouwen, feministen of activisten. Nee, het is een dag voor iedere vrouw. Ook voor jou. En daarom wilden wij, van Vivonline, jou in het kader van deze dag een mooie boodschap meegeven. Een boodschap die wat ons betreft het allermooiste is wat je jezelf als vrouw kunt meegeven. En dan hebben we het over self-care.

Self-care?

Jezelf geven wat je nodig hebt om in balans te blijven. Dat is precies wat de basis vormt van het concept ‘self-care’. Regelmatig re-connecten met jezelf is essentieel, maar in een 24/7 samenleving is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Het is van belang om een moment van stilte op te zoeken zodat je inkomende prikkels kunt verwerken.

Mooier van binnenuit

Als we denken aan ‘self care- producten’ dan denk je al gauw aan uiterlijke verzorging, jezelf mooier maken van buiten. Maar het recent gelanceerde Nederlandse self-care merk Rock Your World focust zich juist op het tegenovergestelde. Jezelf mooier maken van binnenuit. Aandacht voor je inner beauty.

Rock Your World

Rock Your World is een feel good webshop met 100% natuurlijke selfcare producten waarin etherische oliën en edelstenen in zijn verwerkt. Klinkt zweverig? Nope, dat is het nou juist net niet. Rock Your World gaat uit van ‘een harmonie tussen lichaam en geest’, die bereikt kan worden met de natuurlijke oliën en diamanten. Denk bijvoorbeeld aan de geruststellende geur van lavendel en de invloed van de geur van salie op ons zenuwstelsel. Of een amethist die je helpt om kalm te worden en in contact te blijven met je intuïtie.

De producten spelen dus in op je energieniveau en zorgen ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. En omdat iedereen uniek is, heeft eigenaresse Hanneke alles zo ontworpen dat de producten precies aansluiten op jouw specifieke behoeften. In de shop vind je (air)sprays, (bad)olien, en rollers in de categorien Self, Mood, Mind, Night, Energy en Home.

Rock jouw KORTING !

Rock your world hoopt zoveel mogelijk vrouwen te bereiken met hun mooie boodschap. Speciaal voor internationale vrouwendag mogen wij je maar liefst 10 euro korting geven op alle Selfcare kits. Gebruik hiervoor de code VIVXRYW. De code is geldig tot 18 maart!

Tijd voor JOU

De komende tijd gaan we nog veel meer mooie producten van Rock Your World uitlichten. Want wij gunnen iedere vrouw wat extra self-care. Tijd voor JOU! En daar willen we je maar al te graag de mooiste inspiratie voor bieden.

Rock-Your-Home-Get-Harmony-Kit
ROCK YOUR HOME
Rock-Your-Self-Get-Love-Kit-1
ROCK YOUR SELF
Rock-Your-Energy-Get-Power-Kit2
ROCK YOUR ENERGY
Rock-Your-Night-Get-Sleep-Kit-1
ROCK YOUR NIGHT
Rock-Your-Mood-Get-Balance-Kit-1
ROCK YOUR MOOD
Rock-Your-Mind-Get-Innerpeace-Kit-1
ROCK YOUR MIND
The-Ultimate-Selfcare-Kit2
ROCK YOUR SELF

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten