Deze beauty alles-in-1-spray is geweldig voor je huid! Gezicht, handen en decolleté, hij verzorgt, verfrist en maakt zachter!

Divine Sensation

Dankzij het bijzondere aroma van Divine Sensation, dat heel licht op de huid blijft, kan het gecombineerd worden met parfum of eau de toilette. De spray kan over de dagcrème en/of vloeibare make-up gebruikt worden. De spray vernevelt Divine Sensation tot een lenteregen.

Verfrissend en verzorgend 

Divine Sensation kan op alle momenten van de dag gebruikt worden. Na een lange vergadering, tijdens of na een vermoeiende reis of sportinspanning, snel even tussen twee afspraken door of wanneer je er gewoon weer stralend uit wilt zien. De spray verzorgt, verzacht, verfrist en lift de huid en is altijd snel bij de hand.

Speciaal voor de moderne vrouw

De spray is bedoeld voor de moderne vrouw met een drukke agenda. Door het aantrekkelijke prijsniveau is de spray ook geschikt voor een breder publiek. Het handige formaat (20ml) maakt dat de spray met pompje makkelijk is mee te nemen in een handtas. Tevens is het toegestaan om de spray aan boord van vliegtuigen te gebruiken, waardoor je huid ook tijdens en na een vliegreis soepel en fris blijft. Altijd en overal.

Divine Sensation is niet op dieren getest en bevat geen dierlijke ingrediënten. Ook belangrijk is dat de spray ruikt naar verse rozen!

WINNEN?

Wil jij deze spray ook proberen? Speciaal voor moederdag voor jezelf of aan je liefste moeder geven? Like dan dit artikel op onze Facebookpagina en plaats een reactie waarom jij dit zou moeten WINNEN!! We mogen 2 exemplaren weggeven en wie weet een aan jou!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten