Bikini Body

Deze week Sauna & Spa producten van Natura Siberica, speciaal voor dat bikini body waar je zo hard voor aan het werk bent.

Slimming Hot Salt Body Scrub
Vocht afvoerende, afslankende bodyscrub met verwarmend effect waardoor de actieve ingrediënten nog dieper doordringen in de huid. De Slimming Hot Salt Body Scrub werkt exfoliërend, vocht afvoerend, ontgiftend, afslankend, voedend en verstevigend. Het verwarmende effect helpt bovendien de actieve ingrediënten extra diep in de huid door te dringen.

Thermo Body Mask Slimming
Deze bodypakking richt zich actief op de aanpak van de contouren en ondersteunt bij verlies van centimeters. Werkt exfoliërend, vochtafvoerend, ontgiftend, afslankend, voedend en verstevigend. Het verwarmende effect helpt bovendien bij het verbranden van vet, verbetert de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen, hetgeen helpt de contouren verbeteren. Bovendien helpt het de huid verstevigen en verstrakken.

Winnen?
Deel je smoothies van week 3 op social media en vergeet niet #vivonline en #bikinismoothiechallenge bij de foto te plaatsen, wie weet heb jij dan binnenkort dit heerlijk pakketje op de deurmat! Succes!

Deze actie is to 22 mei 2015

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten