Het is een grote ergernis onder vele vrouwen: een gele gloed van je (gekleurde) blonde of grijze haren. Er zijn een hoop middeltjes die beweren dat ze kleurvervaging tegen gaan. Zelf heb ik al verschillende dingen geprobeerd maar helaas vaak zonder veel succes. Toch is er één shampoo die mij positief heeft verrast. Het is de zilvershampoo van Schwarzkopf.

De oplossing voor een gele gloed

De afgelopen tijd mochten wij van Schwarzkopf ook onze lezeressen de kans geven om de shampoo uit te proberen. De ultieme test! Zullen de lezers net zo enthousiast zijn als dat ik ben? Zelf heb ik de Reflex-Silver Shampoo eigenlijk altijd in huis. Ik gebruik het niet dagelijks hoor. Maar wanneer ik een gele gloed in mijn haar opmerk, dan was ik het meteen. Het blauwpigment geeft je haren echt weer een stralende glans. De geur is gelukkig verder neutraal. Ik vind dat je al snel ziet dat die gele gloed eraf is. Wel adviseer ik om het een aantal keer te gebruiken, dan wordt het resultaat nóg mooier! Voor mij is het een super fijne oplossing voor het probleem van een gele gloed en maakt het je haren weer levendig.

Resultaten van onze lezeressen

Er zijn een hoop vrouwen druk in de weer geweest om de shampoo voor jullie te testen. Hieronder laten we een aantal resultaten zien!

Wil je nog meer resultaten bekijken? Zoek via Instagram op de hashtags #schwarzkopf #createyourtouchofbeauty #reflexsilver om nog meer ervaringen te lezen. En op de website van Schwarzkopf kun je natuurlijk nog véél meer info vinden.

 

Schwarzkopf zilvershampoo
Cindy Asselman-Snoeij

“ Mijn haar ziet en voelt mooi, love it!!”

Schwarzkopf zilvershampoo

“Ik heb de zilvershampoo van Schwarzkopf uitgebreid getest. Ik ben zeer positief! Lekker licht, geen gele goed maar ook geen paarse gloed. Helemaal perfect dus!”

schwarzkopf zilvershampoo

“Het resultaat”

schwarzkopf zilvershampoo
Karin Kruithof

“ Links is na, en rechts is voor het wassen met reflexsilver. Iedere keer als ik in de etalage ruit keek, dacht ik: ben ik dit? Het is niet: Pam je haar danst, maar Karin je haar glanst!”

#vivonlinecollab

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten