Maak kans op kaarten voor ‘Kool aan de Gang met Geluk’ en ‘Het Kleine Grote Geluk Boek!

Madelijne Kool is een ‘zij instromer’ in het Nederlandse cabaret. Madelijne wil met haar voorstelling graag een tegengeluid laten horen in deze tijd, waarin er vaak meer ruimte lijkt te zijn voor cynisme dan voor positiviteit. Dat doet ze met een voorstelling waarin scherpe grappen, prachtige liedjes en een mooi verhaal ervoor zorgen dat je helemaal gelukkig naar huis gaat. Bedoeld voor iedereen in de spits van zijn/haar bestaan.

Net uit: Madelijne’s ‘Het Kleine Grote Geluk Boek’: het eerste boekje waar je echt gelukkig van wordt! Het bevat Geluksbonnen waarmee je een ander het mooiste geeft wat je hebt: tijd en aandacht. Bijvoorbeeld: de Ik-pas-wel-op-Bon, de Meedenk-Bon en de Jij-maait-het-gras-en-ik-mijn-bikinilijn-Bon.

Vanaf nu hoef je dus nooit meer na te denken over een cadeau: met dit boekje vol geluksbonnen pak je uit op een manier die onbetaalbaar is. Je geeft eigenlijk jezelf. Om een moment te delen, iets voor een ander te doen. En het mes snijdt aan twee kanten…: daar word je zelf ook blij van!

Wij van Vivonline houden van zo’n ‘tegengeluid’ en mogen nu kaartjes weg geven voor ‘Kool aan de Gang met Geluk’ en 10 exemplaren van het Kleine Grote Geluk Boek!

Wat moet je doen? Laat ons via info@vivonline.nl weten wie je gelukkig zou willen maken en wat je wilt winnen:

-2 kaarten voor ‘Kool aan de gang met Geluk’

– Het Kleine Grote Geluk Boek

Meer weten over Madelijne Kool, haar voorstellingen, het Kleine Grote Geluk Boek, de speellijst en nog meer? Kijk op www.madelijnekool.nl

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten