Het is bijna pakjesavond! Wij hebben er zoveel zin in. En ook wij, van de Vivonline redactie zijn volledig aan het shoppen geslagen. Onze cadeau tips willen we jullie uiteraard niet onthouden. Met deze cadeautjes wordt Pakjesavond nóg leuker!

Tip voor de bakker:

Heel Holland bakt. Een bakboek vol Heel Holland Bakt toppers, technische uitdagingen, spektakelstukken en recepten van de kandidaten en van de winnaar. Bakkers, ovens aan!

Tip voor hele familie:

Speel het vragenspel uit ‘Ik hou van Holland’. Weet je een antwoord niet of ben je te langzaam? Dan ontploft het cadeau wellicht in jouw handen!

Tip voor de hele familie 2:

Dankzij de innovatieve technologie van Philips pers je met deze Slowjuicer  zo veel mogelijk uit fruit en groenten.  

Tip voor de man:

Dit is hét managementboek voor mannen achter het fornuis. Dankzij de essentiële feiten over koolhydraten, calorieën en pure ingrediënten kun je méér, lekkerder en eerlijker eten zonder dat je cholesterol omhoog schiet.

Tip voor de kids:

Uren speelplezier met dit eenvoudige maar zeer vermakelijke Pie Face spel. Doe lekker veel slagroom op de paarse hand en plaats dan je gezicht door de kaart. Om de beurt geef je een draai aan de schijf die je vertelt hoeveel keer je het handvat moet doordraaien…. En als je pech hebt krijg jij een volle hand slagroom in je gezicht.

Tip voor een leuke lunch:

Stel je eigen Bohemian lunchbox samen! Boho-tiffin – Bohemian lunchbox

Panter

Tip voor een fijne huid:

Arnica Massageolie is een ideale olie om je huid, spieren en gewrichten in goede conditie te brengen. Deze olie is ook geschikt als dagelijkse massageolie! Ontspannend en verwarmend tegelijk. Weleda Massage Olie Arnica

Weleda Massage Olie Arnica 200ml

Tip voor gezonde snacks:

Bij Sinterklaassnoep denk je misschien meteen aan een overdaad aan suikers en andere ongezonde toevoegingen. Gelukkig kun je echter ook op een gezonde manier snoepen tijdens de Sinterklaasperiode. Om je op weg te helpen mogen we van Jesse van der Velde 4 heerlijke, gezonde Sinterklaas recepten weg geven. Klik hier om het e-book nu gratis te downloaden. Wil jij na deze recepten meer lekkere Sinterklaassnacks? Dan is het boek via die link ook te koop!
sint_recepten_300

Wat een heerlijke cadeautjes! Laat die goede Sint maar komen. 😉

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten