Speciaal voor jouw moeder hebben we een heerlijk moederdagpakket samengesteld ter waarde van 100 euro!

Winnen?

Laat ons weten waarom juist jouw mama dit fijne pakket verdient en wie weet kan je haar verrassen op moederdag met VivOnline’s moederdagpakket!

Wat zit er in dit hele fijne pakketje?

Vandaag het derde product uit het moederdagpakket, hou VivOnline in de gaten voor alle andere heerlijke producten uit het moederdagpakket!

Het regent geluk

Het regent geluk van Lisa Portengen en co-auteur Koos Janson is een perfecte introductie op het boek Een cursus in wonderen. Lisa Portengen wilde Een cursus in wonderen al heel lang ‘doorgronden’. In de vertaler van decCursus Koos Janson vond zij de perfecte leraar. Toen Lisa met haar online community Smart & Sexy een 100-dagen feel good challenge organiseerde, belde ze iedere dag met Koos. Ze stelde hem alledaagse vragen, waar veel vrouwen mee worstelen: waarom lukt het me niet om af te vallen? Waarom kan ik maar geen afstand nemen van mijn werk? Waarom heb ik toch altijd ruzie om dezelfde dingen met mijn partner? Koos gaf heldere antwoorden op basis van Een cursus in wonderen. Het resultaat: GELUK! Hun gesprekken zijn gebundeld in dit boek. Het biedt je een unieke combinatie van feel good en verdieping.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten