Een mooie lach is een van de eerste dingen waar je naar kijkt als je iemand voor het eerst ontmoet. En die mooie lach hoort omlijst te zijn met mooie lippen. Maar soms heb je last van droge lippen, doffe lippen of is de kleur in je lippen volledig onttrokken. Daarvoor hebben wij nu dé oplossing, namelijk de nieuwe Colour Lip Balms van Weleda.

Zachte en verzorgde lippen zijn heel belangrijk voor de meeste vrouwen. Het geeft je gezicht net dat extraatje wat het (soms) nodig heeft. Weleda is zich hiervan bewust en vond het daarom tijd om met een hydraterende en vegan, lippenbalsem die je lippen tevens een subtiel kleurtje geeft op de markt te komen. De nieuwe Colour Lip Balms van Weleda beschermen, verzorgen en ze geven subtiele kleur en glans. En dat allemaal met puur natuurlijke ingrediënten.

Drie kleuren Colour Lip Balms van Weleda

Weleda Colour Lip Balms zijn er in drie verschillende kleuren; nude, rose en berry red. Alledrie mooie subtiele kleuren, die je lippen net dat beetje extra glans en kleur geven. De balms hebben een subtiele geur van vanille en rozen en ruiken daarom ook nog eens lekker.

Vegan

Een leuke bijkomstigheid is dat deze balms vegan zijn. Heb jij weleens bijgehouden hoe snel je lipgloss of lippenbalsem alweer van je lippen af is nadat je deze hebt opgedaan? Nee? Dan zou je dat voor de grap eens moeten bijhouden. De mooie gloss die op je lippen zit eet je gedurende de dag langzaam op. Je gaat een paar keer met je tong over je lippen of je bijt eens op je lip (omdat je diep aan het nadenken bent). Hierdoor verdwijnt de lipgloss langzaam maar zeker in je buik. En dan is het wel zo fijn als dit geen schadelijke ingrediënten zijn. Weleda Colour Lip Balms zijn 100% vegan en veilig.

Ingrediënten

De ingrediënten zijn sheabutter, jojobaolie en olijfolie. Allemaal mooie en pure ingrediënten die zorgen voor de perfecte verzorging van jouw lippen. Zoals ik eerder al schreef, zijn de balms dus te verkrijgen in drie verschillende kleuren, nude, rose en berry red. Alledrie de kleuren hebben dezelfde hoofdingrediënten. Je hoeft dus alleen te kiezen welke kleur het mooist staat in jouw gezicht.

Winactie

Wil jij graag een setje Weleda Colour Lip Balms winnen? Hou dan de Instagram van vivonline (vivianreijs_vivonline) in de gaten, want hier komt in het paasweekend een superleuke winactie op.

Weleda

Als partner van Weleda houden wij jullie op de hoogte van alle nieuwe producten die zij dit jaar gaan uitbrengen. Dus hou de site goed in de gaten voor alle nieuwe producten van Weleda.

De Colour Lip Balms van Weleda zijn vanaf nu in de winkel te koop (€ 6,99)

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten