Het wereldwijde wondermiddel van de celebs!
En ja het werkt voor alles!

 

Met één tube af van rimpels, acne, littekens en striae? Avibon werkt!

Ben jij die talloze potjes en crèmes in je badkamerkastje beu? Dan zou je toch eens moeten kijken naar de Franse apothekerskast. Want de Fransen hebben maar één tube crème nodig als anti-aging, als middel tegen littekentjes, vlekjes, acne, grove poriën, eczeem of striae: Avibon.

 

Het wereldwijde wondermiddel van celebs

Avibon is een bijna legendarisch te noemen product uit Frankrijk dat voornamelijk bestaat uit Vitamine A (ook wel retinol genoemd) en aanvoelt als vaseline. En ondanks dat het alleen in la France of online te verkrijgen is, wordt dit wondermiddeltje door talloze celebs gebruikt om huidveroudering en huidbeschadigingen tegen te gaan.

 

How to use?

Hoe gebruik je dit dan? Avibon heeft een transparant-gele, gelachtige substantie die doet denken aan vaseline en niet in de huid trekt. Gebruik het product dan ook alleen ’s avonds als je nergens meer heen hoeft en het niet uitmaakt dat je huid een beetje glimt. Het product smeert heel goed uit, waardoor je maar weinig van de gel nodig hebt om goed te laten werken. Heb geduld met het resultaat; het kan even duren, maar het is absoluut de moeite waard om deze gel te blijven gebruiken!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten