Wel vetten, maar geen koolhydraten of was het nou toch andersom? Met alle bestaande diëten en tegenstrijdige informatie over gezonde voeding zien we door de bomen het bos niet meer.

Mieke Roovers schreef er een boek over: “Voeding is voor mij veel meer dan eten en drinken. Licht, kleur, geur, een wandeling in de natuur, emoties, gedachten en zelfs seks. Alles wat je tot je neemt en energie van krijgt noem ik voeding.”

Wat voedt jou echt?’ En dan bedoelt Mieke Roovers niet alleen lichamelijk, maar juist ook emotioneel en mentaal. Voeding is veel meer dan eten en drinken. ‘Alles wat jou energie geeft, voedt jou.’ Voor iedereen die worstelt met zijn/haar gewicht schreef Roovers haar antidieetboek ‘Intuition Food’ waar ze je leert smaak uit het leven te halen. Ze neemt je mee in haar wereld van energie waar de Chinese natuurfilosofie met haar eeuwenoude wetten je een compleet nieuwe minste biedt ten aanzien van voeding en lifestyle. Mieke voegt met haar nieuwe visie een extra dimensie aan voeding toe.

Intuition Food leert je aan te voelen (Intuition) wat jou echt voedt (Food). Smaak halen uit het leven is dé sleutel om een natuurlijk eetpatroon te krijgen en te behouden. Ieder mens is uniek,  dus geen opgelegde eetgeboden of eetverboden. Jij voelt aan wat voor jou werkt. Eten wordt dan weer net zo natuurlijk en ontspannen als ademhalen of het genieten van muziek.

Mieke Roovers is therapeute in de Traditionele Chinese Geneeskunde en geeft trainingen in Lifestyle Management aan CEO’s, topsporters en internationale artiesten. Als Top Lifestyle Coach van haar eigen onderneming Top Life, ontwikkelde ze de cursus Intuition Food waarmee zij al vele cliënten heeft geholpen met het aanreiken van een nieuwe minste ten aanzien van voeding. In juni ontving Mieke Roovers in Monaco een Arwey Award, een prestigieuze prijs voor vrouwen die de wereld op een positieve manier beïnvloeden en inspireren.

Wij van Vivonline zijn ontzettend enthousiast! Speciaal voor onze lezeressen mogen wij maar liefst 5 boeken weggeven! Wat je moet doen? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat voedt jou echt??

Laat het ons weten via Facebook weten en wie weet zit jij binnenkort met dit waanzinnige boek op de bank! Succes.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten