Gezichtsoefeningen helpen echt. We doen oefeningen voor strakkere billen, buik, en benen. Waarom doen we dan geen gezichtsoefeningen om een strakker gezicht te krijgen?

Onderkin? Weg ermee! Huid onder je ogen strakker? Dat kan! De oefeningen zijn makkelijk om te doen en passen goed in je dagelijks ritueel van het schoonmaken van je gezicht.

Marjo Horn

Huidspecialiste en life coach Marjo Horn heeft een gehele Facelift methode op de kaart gezet. Letterlijk: Facelift à la Carte. Een handige dubbelzijdige, geplastificeerde A4 kaart. Deze is speciaal gemaakt voor thuisgebruik, en kun je gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. En bovendien een stuk voordeliger en minder pijnlijk dan een medische ingreep. Fijn idee!

Gezicht
Gezicht

Facelift à la Carte

Het leuke aan de Facelift à la Carte-kaart is, dat er een compleet overzichtelijk faceliftend programma op staat. De liftende massages zorgen voor een optimale doorbloeding van de huid. Ook staan er effectieve spierversterkende oefeningen op. Het is ontzettend leuk om te leren wat je met dit programma kunt doen om onder meer een strakke kaaklijn te krijgen. En dat allemaal zonder operaties, geheel natuurlijk! Heb je last van storende tekenen van veroudering, een onderkin, rimpels in de hals of hangende oogleden? Daar kun je iets aan doen met behulp van de oefeningen. Je kunt de oefeningen preventief doen, maar ze werken ook herstellend. Het is maar een paar minuten per dag. Houd je het goed bij, dan word je gezicht écht strakker.

Gezichtsoefeningen in je eigen tijd en op je eigen plek

Het bijzondere is dat je het kunt doen op je eigen tijd op je eigen plek. Niemand hoeft het te zien. Je zult alleen iedere dag mooier worden. De meesten van jullie zullen vast weten dat spieren in het lichaam goed getraind kunnen worden. Bij gezichtsspieren denk je daar meestal niet aan. Toch zijn deze nu juist zo gemakkelijk te trainen. Er zitten een aantal oefeningen bij die je zelfs gewoon in de auto of tijdens TV kijken even kunt doen.

Alle oefeningen kun je vinden op de Facelift à la Carte kaart. Super handig!

En? Zijn jullie al aan het oefenen geslagen?

Tekst: Hanneke de Haas voor VivOnline

Bron: topcure

 

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten