Op Instagram heb ik een paar weken terug een oproep gedaan of jullie samen met mij  beauty voedingssupplement van Swisse wilden testen. Als het goed is hebben jullie ondertussen de pakketjes thuis ontvangen en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Maar jullie misschien ook wat ik ervan vond? Daarom deel ik in dit artikel mijn mening over het Skin Beauty supplement met collageen en hyaluronzuur van Swisse.

Swisse Skin Beauty

Swisse Skin Beauty is een beautysupplement met collageen en hyaluronzuur. Dit zijn de ingrediënten om de zichtbare ouderdomstekenen te verminderen en de huid elastischer, zachter, gladder en soepeler te maken. Verder bevat Swisse Skin Beauty nog Vitamine A, C, E en koper. In combinatie met collageen en hyaluronzuur dragen deze vitaminen bij om de rimpels van binnenuit met wel 20% te verminderen.

Beauty supplementen

Ik denk dat het altijd belangrijk is om beauty supplementen te slikken zodat je huid van binnenuit wordt gestimuleerd met ondersteunende ingrediënten. Wel is het goed om te weten dat je beauty supplementen langdurig moet gebruiken om echt resultaat te kunnen zien.

Wat vond ik van Swisse Skin Beauty?

Ik vind het heel erg leuk om dingen voor mijn huid te testen en zeker nu ik wat ouder wordt. Als je mij volgt op Instagram kun je ook zien dat ik regelmatig een beauty behandeling doe en heel erg houd van een glow. We willen natuurlijk het liefst allemaal oud worden met zo min mogelijk rimpels. Ik heb het Swisse Skin Beauty supplement acht weken getest. De aanbevolen dosering is 1 tot 3 tabletten per dag. Omdat ik altijd voorzichtig begin met testen heb ik elke dag 1 tablet genomen na mijn avondeten. Tijdens het gebruik van de Swisse Skin Beauty supplementen merkte ik dat ik mijn huid meer vocht opnam, dus voller en stralender werd. Dit is een logisch effect omdat er hyaluronzuur in zit.

swisse skin beauty

Na het acht weken testen van het voedingssupplement kan ik echt aan mijn huid merken dat de fijne lijntjes minder zichtbaar zijn geworden. Bijvoorbeeld de lijntjes rondom mijn ogen zijn minder diep. Daarnaast merk ik dat mijn huid voller is, hij straalt meer en oogt frisser en jonger. Voordat ik dit supplement ging gebruiken merkte ik toch wel dat de oppervlakkige lijntjes meer zichtbaar waren en mijn huid wat doffer was qua uitstraling. Dit is na het gebruik van de Swisse Skin Beauty echt verbeterd.

Ik kan dus echt merken dat de oppervlakkige rimpeltjes zijn verminderd (en soms zelf helemaal zijn weggetrokken) en daarnaast dat mijn huid meer straalt. Daarnaast hoop ik natuurlijk dat door het gebruik van dit supplement mijn rimpeltjes ook minder snel zullen komen, maar dit kan ik helaas nog niet zeggen. Hiervoor moet het langer gebruikt worden.

Resultaat

Ik heb dus zeker verschil gemerkt aan mijn huid. De rimpeltjes zijn verminderd en mijn huid oogt voller en heeft meer glow. Dit is ook precies wat ik graag wil. Het Swisse Skin Beauty supplement zou ik dan ook aanraden als beauty supplement, omdat het doet wat het beloofd en de resultaten goed zichtbaar zijn.

Een tip: maak een voor- en na foto tijdens het gebruik van het supplement. Dit ben ik zelf vergeten, maar dit geeft wel echt goed inzicht hoe je huid is verbeterd.

Voeding voor een mooie huid

Het Skin Beauty supplement van Swisse bevat zoals eerdergenoemd collageen en hyaluronzuur. Maar daarnaast zit er ook vitamine C en E in, bètacaroteen en mineralen. Dit zijn ingrediënten die de schoonheid van binnenuit echt een boost kunnen geven. Aanvullend zou je natuurlijk ook kunnen letten op je voeding. Eet bijvoorbeeld wortelen voor extra bètacaroteen, maar ook avocado, vette vis en ongebrande noten kunnen je huid een boost geven. Swisse Skin Beauty supplement kosten €39,00 voor 30 tabletten. Hiermee kun je dus maximaal 30 dagen doen, dit ligt eraan of jij 1, 2 of 3 tabletten per dag neemt. Voor goede beautysupplementen is dit een aantrekkelijke prijs. Zeker als je ziet wat dit voedingssupplement voor je huid doet.

Wil je meer informatie over Swisse Skin Beauty supplement? Of wil je weten waar deze verkrijgbaar zijn? Neem dan een kijkje op de website van Swisse zelf, die vind je hier.

 

Dit artikel betreft een samenwerking met Swisse. Vivonline heeft gekozen voor een samenwerking met Swisse, omdat het voedingssupplementen zijn met natuurlijke ingrediënten die gewoon bij de drogist verkrijgbaar zijn.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten