Een keer in de zoveel tijd praten we met dames die wij leuk vinden op de redactie van Vivonline over alles wat te maken heeft met beauty. Deze nieuwe rubriek gaat Viv’s Beauty talk heten.

En ik trap deze rubriek graag af.

Ik ben Vivian, getrouwd met mijn grote liefde en moeder van twee geweldige kids. Voor mijn werk ben ik presentatrice, voedingscoach en natuurlijk founder van Vivonline. In deze beautytalk ga ik jullie vertellen over mijn liefde voor groene smoothies, hoeveel ik houd van een natuurlijke glow en wat een gezonde lifestyle kan doen voor je natuurlijke schoonheid! Lees je mee?

 1. Wat is jouw huidtype

Ik heb een vochtarme huid

 1. Hoe uit jouw vochtarme huid zich?

Ik heb droogtelijntjes rond de ogen en vooral na mijn tweede zwangerschap zijn deze meer zichtbaar. Verder is mijn huid gevoelig, ik hou dan ook niet van teveel actieve stoffen in crèmes; hierdoor krijg ik last van roodheid en pukkeltjes. De huid rond mijn kaaklijn wordt wat losser, dat is helaas echt het effect van de zwaartekracht nu ik ouder word.

 1. Wat is natuurlijke schoonheid voor jou?

Ik hou van een prachtige natuurlijke glow. Als je gezond eet, gezond leeft en beweegt dan zie je dit terug aan je huid. Vooral gezonde voeding is cruciaal, dit zie je direct aan je huid. Zo ben ik bijvoorbeeld pas terug van vakantie en heb daar anders gegeten dan ik thuis zou doen met als resultaat dat mijn huid doffer en droger is en meer vlekjes vertoont. Ik zweer dus bij gezonde voeding.

 1. Hoe belangrijk is natuurlijke huidverzorging voor jou?

Heel belangrijk. Ik kies bewust voor producten die grotendeels natuurlijk zijn.

 1. Hoe ziet jouw huidverzorgingsritueel eruit?

Ik reinig mijn huid met een olie. Vervolgens gebruik ik een nat kompres om de olie en het vuil van mijn huid te verwijderen. Een heerlijke toner (liefst in spray vorm) zorgt ervoor dat je crème beter wordt opgenomen, dus deze gebruik ik altijd. Ik hou erg van de Sensitive lijn met Aloë Vera van Sans Soucis, deze gebruik ik momenteel. Ook merk ik wat een exfoliant voor je huid kan doen; ik heb minder pigmentvlekjes en mijn teint is helder wanneer ik dagelijks of om de dag exfolieer.

 1. Wat voor cijfer geef jij jouw huid?

Lastig! De laatste dagen ben ik namelijk wel een beetje aan het mopperen op mijn huid, maar dat komt omdat ik op vakantie anders heb gegeten en de laatste dagen wat slechter heb geslapen. Maar ik geef mijn huid een 7,5. Ik merk dat slaap echt enorm belangrijk is! Ik zou het liefste een wat vollere huid en natuurlijk mag het nog egaler huid willen en kleinere poriën.

 1. Wat is jouw schoonheidsgeheim?

Mijn geheimen zijn slaap, groene smoothies en visolie. Gezonde vetten zijn enorm belangrijk voor de huid en geloof me, niemand komt van gezonde vetten aan. Maak eens een groene smoothie met bladgroenten, avocado, hennepzaad en spirulina. Neem ook dagelijks een capsule visolie. Het resultaat is een stralende huid, mooiere teint, meer vocht en een waanzinnige glow!

 1. Zonder welke 3 beautyproducten zou jij niet meer willen?

Een goede reinigingsolie van Lois lee, Deep Moist Depot van Sans Soucis (herstelt in no-time het vochttekort) en een rozenwaterspray van Lois lee.

 1. Een natuurlijke look of make-up all the way?

Natuurlijk! Ik gebruik zelf liever niet teveel make-up, het is mooier om alleen wat plekjes op je huid weg te werken die je wilt verdoezelen. Een beetje mascara, een frisse blush en een lipgloss geven een frisse uitstraling, daar hou ik van. Als ik een fotoshoot heb, dan vraag ik altijd of de visagiste me niet afpoedert, daar hou ik totaal niet van. Liever iets teveel glans!

 1. Welke schoonheidsbehandelingen zijn favoriet?

Ik ga graag naar de schoonheidsspecialiste en probeer regelmatig behandelingen uit. Ik hou erg van een goede bindweefselmassage, mesotherapie en ook een peeling vind ik prettig. Of een CACI behandeling, dit is een soort gymnastiek voor het gezicht. Zorgt dat je niet van die hangwangen krijgt, haha. Binnenkort ga ik een Size Zero gezichtsbehandeling uitproberen en hoop de huid rondom mijn kaaklijn wat strakker te maken.

 1. Welke huidverzorgingstip geef jij door aan je dochter Day?

Ik heb haar geleerd dat het reinigen van haar huid heel belangrijk is en dat doet ze dan ook. Ze vindt het heerlijk om na het reinigen een olie aan te brengen op haar huid. Day is echt een Natural Beauty!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten