Vanaf deze week krijg je bij aankoop van jouw favoriete Vichy gezichtsverzorging een kookboek van mij cadeau t.w.v. €19,95. Het gaat om de special edition van mijn 1e boek ‘Gezonder met Viv‘! Je krijgt dit cadeau bij maar liefst 1000 apotheken in Nederland. 

Dit vind ik super, want op deze manier kan ik mijn boodschap ‘dat gezond eten leuk en makkelijk kan zijn’ goed verspreiden! Voor degene die dit leuk vindt heb ik nog een ander nieuwtje: aanstaande woensdag (13 februari) ben ik tussen 14.00 en 16.00 op de Utrechtsestraat 86 in Amsterdam. Je kunt hier van mij een gesigneerd boek ontvangen bij aankoop van de producten van Vichy. En daarnaast zijn er nog meer andere leuke verrassingen!

Ik verheug mij op woensdag en ik hoop jullie daar te zien!

Heel veel liefs,

Viv

Vichy

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten