Weleda heeft iets nieuws! Naast de 100% natuurlijke en prachtige verzorgingsproducten hebben zij nu ook 3 City Spa’s. Deze zijn gevestigd in Rotterdam, Den Haag en Oegstgeest. Dit zijn de salons waar jij naartoe wil als je van heerlijke massages en gezichtsbehandelingen houdt.

Iedere Weleda City Spa heeft vier behandelkamers waarin rust en privacy nageleefd wordt. De behandelingen worden gedaan door experts, die de verbintenis tussen mens en natuur maar al te goed begrijpen. Wanneer je in de handen van deze mensen bent, wil je nooit meer anders en kun je vol vertrouwen genieten en loslaten.

De Weleda City Spa’s zijn alles wat je van Weleda verwacht: duurzaam, groen, kwalitatief goed en prachtig. Alle de vestigingen zijn goed te bereiken en daarmee zijn ze de ultieme getaway. Gun jezelf een oplaadmoment, qualitytime met jezelf, en voel je na deze dag als herboren! Klinkt dat niet even heerlijk?

Je kunt deze dag zomaar winnen! Want wij geven deze met alle liefde weg. Dus, wat moet je doen? Het is heel simpel en het werkt als volgt: Laat ons onder in de comments weten waarom jij deze dag verdient, en misschien maak jij wel kans op een heerlijk dagje in een van de nieuwste Weleda City Spa’s.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten