Mascara; check. Lipgloss; check. Beauty kristallen? Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar dit is de manier om je natuurlijke beauty routine te vernieuwen. Beauty kirstallen kunnen genezen en maken onze huid nog mooier.

Beauty routines kunnen vaak vermoeiend zijn. Soms vraag je je weleens af of je wel de juiste producten gebruikt om een zo mooi mogelijke huid te krijgen. Maar misschien moeten wij meer positieve energie toevoegen in onze routine om onze zorgen te kalmeren.

Beauty kristallen zijn hier de oplossing voor. Eén van de (meest) effectieve manieren om meer positieve energie toe te voegen aan onze routine zijn deze kristallen. Hieronder staan 3 verschillende manieren hoe je deze kristallen kan gebruiken:

Beautywater

Maak je eigen beautywater als een stress verminderend ritueel. Je kunt aquamarijn of rozenkwarts gebruiken. Aquamarijn zorgt voor een rustgevend gevoel. Rozenkwarts zorgt voor genezing, voeding en comfort. Begin met het reinigen van de stenen met warm en gefilterd water. Plaats de stenen in een kom en doe het gefilterde water erbij. Zet de kom in zonlicht vanaf de zonsopgang. Gebruik na een zonsopgang het water om je gezicht voor de avond te reinigen, terwijl je de positieve gedachten in je gedachten bevestigt. Je voelt je daarna weer helemaal fris en energiek.

Rozenkwarts beauty plaat

Leg je dagelijkse beautyproducten op een rozenkwarts plaat. Deze steen is een mix van liefde, schoonheid en comfort. Deze steen zal je producten weer energie geven en die energie zal weer in je lichaam terecht komen. Je kunt hier van alles op neer zetten, zoals: je favoriete producten, borstels of mineralen make-up.

Een gezichtsrooster

Zelfs aan je gezichtsbehandelingen kun je positiviteit toevoegen. Wissel eens een keer je gezichtsmaskertje om voor een gezichtsrooster. Je legt edelstenen op verschillende delen van je huid voor genezing, helderheid en zuivering. Je kunt verschillende stenen gebruiken, want ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Gebruik bijvoorbeeld de kwarts voor helderheid en reiniging van de huid, de toermarijn breekt de spanning en energie op of de shungiet voor ontgifting en zuivering.

Shungiet

Shungiet is een mineraal wat uit pure koolstof bestaat. Het is een bijzonder kristal. Medische professionals hebben onderzoek gedaan naar shungiet om te helpen bij genezing van het lichaam. Ze zagen dat shungiet hielp tegen giftige stoffen, ontstekingen en pijn. Tegelijkertijd zagen ze dat de weefsels zich hernieuwden en de weerstand steeg tegen radicalen.

Voordelen van shungiet

 • Beschermt tegen de straling van de moderne technologie.
  We worden allemaal blootgesteld aan straling vanaf onze mobiele telefoons, televisie en laptop. Veel mensen ervaren hier negatieve gevolgen van. Shungiet neemt de frequentie straling op zich en neutraliseert de frequentie.
 • Ontgiften van het lichaam.
  Shungiet kan ons lichaam ontgiften. Het trekt giftige stoffen uit het lichaam en zorgt voor een detox modus van je lichaam. Het zorgt voor energie en een opgewekt gevoel na afloop.
 • Verlicht pijn
  Veel mensen ervaren verbetering van het gevoel van hun lichaam nadat zij shungiet hebben gebruikt. Het verlicht de pijn.
 • Activeren immuunsysteem
  Veel studies hebben ondervonden dat shungiet het immuunsysteem activeert en het helingsproces in het lichaam activeert.

Beauty kristallen

Ben je benieuwd geworden wat een beauty kristal nu precies is? Wij hebben voor je uitgezocht waar je ze kunt kopen, namelijk via deze link. 

Tekst: Tisha den Otter voor Vivonline

Bron: chalkboardmag

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten