Elke vrouw verdient het om zich sexy te voelen in haar bikini. Helaas is dit niet altijd het geval. Of het nu is omdat ze zich teleurgesteld voelt over haar lichaam of gebrek aan zelfvertrouwen heeft om te laten zien what her mama gave her, sexy voelen is het laatste wat ze doet wanneer ze haar bikini aantrekt. Tot nu.

Sexy in je bikini!

Met deze tips zal jij er op je best uitzien en je supersexy voelen in bikini, onafhankelijk van size of valse ideaalbeelden. Victoria’s Secret Angels: eat your heart out!

1.    Kies de juiste maat

Als je topje of broekje te klein of te groot is, voel je je niet comfortabel. Met als gevolg minder zelfvertrouwen en een negatief effect op je sexiness. Het zal je lief een worst wezen welke maat er op het labeltje staat, dus kies wat jou het beste en mooiste past.

2.    Maak er NU het beste van

We hebben allemaal doelen. Die paar kilo’s hier eraf, hier erbij, dit wat strakker, dat wat gespierder. Laat deze doelen je niet belemmeren om je NU sexy te voelen. Kies in plaats hiervan voor een mooie bikini die je beste punten benadrukt en je minder mooie punten verhult. Buikje? Kies een mooie bikini met een topje. Niet te blote billen? Kies een mooi, boxertje of een sarong. Leef in het nu en geniet van het moment.

 3.    Draag de kleuren die jou blij maken

Screw de nieuwste campagnes, jouw favo kleur is het nieuwe zwart! Kies voor kleuren waar jij blij van wordt en die mooi passen bij je huidskleur.

4.    Kies een style die past bij jouw lijf

Boxers, slips, strings. Wat is het meest sexy? Dat zijn ze allemaal! Het gaat er niet om wát je draagt, maar hóé je het draagt. Kies waar jij je lekker in voelt en straal. Very sexy!

5.    Heb zelfvertrouwen

Net zoals je sleutels, pinpas en zonnebril, zou je nooit je huis uit (of in) moeten gaan zonder zelfvertrouwen. Niets is meer sexy dan iemand die gelooft in zichzelf en zich lekker voelt in haar eigen lijf. Laat zien waar je trots op bent, leid de aandacht af van waar je minder blij mee bent en enjoy the moment. Doe alsof je hotter bent dan de zon. Als je het zelf maar gelooft, zul je je uiteindelijk ook zo gaan gedragen en voelen. En dat voelt goed, dus give it a try! 

Tekst: Evelien Blom

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten