Wij vrouwen houden van verzorging.

Verzorging van je V-Zone

Onze huid, nageltjes, haren, etc.: alles is vaak op en top verzorgd. Maar onze V-Zone is nou niet een onderwerp waar wij als dames echt openlijk over vertellen. Hoe we het daar beneden allemaal verzorgen, is misschien niet het gesprek van de dag, maar is wel O zo belangrijk. Want uiteindelijk is het toch een van de mooiste plekjes van ons lichaam, toch dames? En een plekje dat de beste verzorging verdient. We waxen, scheren, epileren (au au) en gebruiken ook nog eens af en toe zeep. En dat komt onze huid natuurlijk niet ten goede, want water is eigenlijk genoeg. Maar liefst 70% van alle vrouwen ervaart regelmatig irritatie nadat ze hun V-zone hebben verzorgd. Dit maakt de huid daar beneden erg gevoelig. Daarom komt Libresse met geheel nieuwe inlegkruisjes; de Dailyfresh met een ProSkin Formula. Een innovatief inlegkruisje dat óók je V-zone verzorgt.

libresse daily fresh

Dagelijks gebruik

De naam Dailyfresh geeft het al aan, de Libresse inlegkruisjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Of je nu naar je werk gaat, naar een feestje met vriendinnen, of gewoon thuis op de bank. Het kan je daar beneden net een beetje dat extra frisse gevoel geven waar je soms behoefte aan hebt. En het blijkt wel dat vele vrouwen deze behoefte delen. Een Nederlands onderzoek naar Libresse inlegkruisjes toonde aan dat 93% van de testers Libresse Dailyfresh zou aanbevelen, en 84% zou het zeker kopen.*

* Bron: TRND juni 2016, 2500 testers.

100 % natuurlijk

Het inlegkruisje heeft de vertrouwde CurveFitTM die je gewend bent, maar heeft een vernieuwde print en vind je in een nieuwe verpakking. Het bevat geen rare parfums, maar is 100% natuurlijk. Het ademt 5 keer beter dan de voorgaande Libresse inlegkruisjes, waardoor jouw huid niet te warm wordt en het een laag PH-niveau behoudt. En Proskin Formula klinkt misschien ingewikkeld, maar is gewoon een mild melkzuur waarvan bewezen is dat het je PH-waarde in evenwicht houdt. Geen broeierige bedoelingen meer dus. Maar een lekker fris gevoel, voor elke dag.

Wil jij deze Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met Proskin Formula ook proberen, vraag dan hier een sample aan.

#vivad voor www.vivonline.nl

Wil je meer lezen over huidverzorging en tips voor ontharing? Lees dan eens dit artikel!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten