Een verjongende behandeling, zonder naalden? Dat kan met de revolutionaire Elastine Infusion Therapie. Want direct na de eerste behandeling is je huid meteen al wat gladder, veerkrachtiger en voller van volume. De Elastine Infusion Therapie is een pijnloze behandeling die de huid helpt verstevigen en ondersteunt in het oplossen van fijne lijntjes.

Flexibiliteit
Elastine is het elastische eiwit in ons bindweefsel dat de huid haar flexibiliteit geeft. Zo rond je 25e verliest je huid elastine, en de gevolgen daarvan zijn bekend: rimpelvorming, volumeverlies, een slappe, dunnere huid. Elastine Infusion Therapie geeft de huid elastine terug. Per behandeling wordt er zelfs twee jaar elastineverlies goedgemaakt, maar daar moet je de behandeling wel vaker voor doen uiteraard. Door de herplaatsing van elastine krijgt de huid haar natuurlijke structuur, meer stevigheid en elasticiteit terug. Het verbluffende resultaat is meteen al zichtbaar. Het optimale effect behaal je door de therapie in kuurvorm te doen, waarbij zes behandelingen plaatsvinden in een halfjaar tijd.

Werking
Voorafgaand aan de elastinetherapie wordt de huid gemasseerd met de softlaser voor optimale energietoevoer in de huidcellen. Hierna wordt een infusion, een extreem hoge dosering, van tropo-elastine, enzymen en hyaluronmoisturizers op de huid aangebracht. De huid wordt bovendien licht verwarmd om de inlijving en opname van elastine te versnellen. Het voelt heerlijk en zeker als je die avond een feestje hebt, heb je een super mooie glow!

De huid is dankzij Elastine infusion therapie:

  • Jonger
  • Steviger
  • Stralender
  • Veerkrachtiger
  • Zachter

Geïnteresseerd in deze behandeling? Kijk dan voor een Elastine behandeling bij jou in de buurt.

Tekst: Redactie voor Vivonline

meer info check www.100beauty.nl

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten