Afgelopen donderdag was de parfum lancering van Akke Marije. Na haar overwinning bij Hollands Next Topmodel vorig jaar kreeg ze de kans haar eigen parfum te maken. Die kans greep ze natuurlijk met beide handen aan.

It’s me Akke Marije

Wat is het verhaal achter het parfum?

Ik heb het proces van A tot Z meegemaakt en beleeft. Vanaf de geur en de vorm van het flesje tot aan de kleur. Ik had ook inspraak in commercial. Het past helemaal bij mij, dat zal je ook wel zien. Ik ben meisje van platteland dus het is geen glamerous commercial. Het past echt bij mij als persoonlijkheid. Daarnaast is mijn parfum verbonden aan een goed doel. Het is eigenlijk per ongeluk ontstaan. Tijdens het shooten van de campagne raakte ik aan de praat met fotografe Nicole Langholtz. Zij had Lucero, een blind paard, gered van de slacht. Het was vroeger een renpaard, maar door een infectie zou hij worden geslacht. Dus toen hebben we besloten dat bij elke aankoop een deel naar haar goede doel gaat.

Waarom ben je voor vrolijk en fris gegaan? Hoe heb je de geuren uitgekozen?

Van tevoren had ik een vragenlijst gekregen met onder andere mijn favoriete seizoen, kleuren, noem het maar op. Aan de hand daarvan hebben zij bepaalde ingrediënten uitgekozen en samengesteld. Daar kon ik dan uit kiezen, puur vanuit de geur. Uiteindelijk waren we het er allemaal over eens. Een zoete, fruitige geur, goed voor elke dag.

Health 

Als ik één gezondheidstip zou geven…

Ik denk dat het belangrijk is om heel goed op je voeding te letten. Gezond eten en drinken, veel water, veel slapen. Dat je in de nacht veel herstel pakt. Ook belangrijk om huid goed te verzorgen en te reinigen en te hydrateren.

3 dingen die je doet zodra je wakker bent?

Eerst kleed ik mij aan, app ik mijn vriend goedemorgen en maak een ontbijtje. Dan drink ik een glas water en zet ik wat water op voor de thee. Daarna gaat er een pannetje op het gasstel met amandelmelk voor mijn havermout.

Food 

Wat is jouw guilty pleasure?

Ik ben dol op chips, vooral Doritos. Je kan echt elke bak chips voor me zetten en ik eet het op!

Favoriete gezonde recept

Ik houd van stamppot boerenkool. Daar kun je me ‘s nachts voor wakker maken. Boerenkool is ook nog eens super gezond. Voor mijn lunch bak ik het wel eens op met een eitje, dat vind ik echt heel erg lekker.

Beauty

Beste beauty tip ooit gekregen?

Dat je je make-up van je gezicht af moet halen voordat je gaat slapen. Het is belangrijk om je gezicht te reinigen zodat je een boost heb voor de nacht. Daarmee voorkom je pukkeltjes, vlekjes en plekjes. Een andere goede tip waar ik zelf ook beter op moet letten is het gebruiken van zonnebrand. De zon maakt de huid oud, dus met zonnebrand blijft je huid ook jonger.

Favoriete workout?

Ik houd van zweten, van hoog springen en laag zakken. Iets wat ik graag doe is Body attack en Body pump. Body pump is een groepsles wat je kunt doen in de sportschool. Vaak doe ik het twee keer in de week en dan ga ik een uur lang helemaal stuk.

Lifestyle

Waar of wanneer ben je het gelukkigste?

Ik denk toch thuis aan de keukentafel met mijn ouders. Met een kopje thee de dag doornemen met broertjes en zusjes.

Beste advies ooit gekregen?

Blijf jezelf. Het is afgezaagd maar helemaal waar. Ik ben er zelf achter gekomen toen de opnames van Hollands Next Topmodel op tv waren. Ik had niets anders dan wie ik was, dus ik had weinig keus om iemand anders te zijn. Ik ben er achter gekomen dat dat genoeg is. Van jou is er maar één.

Waar ben je het meest dankbaar voor op dit moment? 

Ik denk voor mijn familie, vrienden en vriend. Dat zij om mijn heen zijn en altijd zijn geweest. Ik kom er nu achter, met zo’n ander leven, hoe blij ik ben dat zij in mijn leven zijn. Ik kan altijd bij hun terecht. Zij zijn echt mijn veilige haven.

De parfum van Akke Marije is te koop bij alle The Sting winkels in Nederland en online bij themodelhouse.nl

WINACTIE

Wij mogen een parfum weggeven aan een van onze lezeressen ( of hun dochters 🙂  Mocht jij kans willen maken, zet dan je reactie op Facebook onder het bericht en wie weet ben jij volgende week de winnaar!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten