55 lekkere & gezonde gerechten die je wél mag tijdens je zwangerschap

Met Een broodje in de oven laat Tamara Weide zien welke heerlijke gerechten je tijdens je zwangerschap kunt maken. Het boek begint met een handig overzicht van de belangrijkste voedingsstoffen voor de zwangere vrouw en haar ongeboren kind. Zo zie je niet alleen wat deze stoffen doen in je lichaam, maar ook welke producten en recepten in het boek ze bevatten. De hoofdstukken zijn ingedeeld naar het humeur van de zwangere vrouw, zodat zowel haar omgeving als mom-to-be zich er zeker in zal herkennen. Dit alles prachtig vormgegeven in retrosferen, met een knipoog naar de huiselijke jaren vijftig. Met Een broodje in de oven maak je zéker twee mensen blij!

De recepten variëren van soepen, salades, ijsjes (ja tijdens je zwangerschap mag je best zondigen), pasta’s, wraps en smoothies. Tamara Weide beschrijft hoe je de recepten kunt gebruiken tijdens je zwangerschap, maar ook wanneer je kindje geboren is. Ze is zelf moeder van een zoon en combineert het schrijverschap met een drukke managersbaan. Deze vrouw weet als geen ander hoe het ‘managen’ in een gezin dient te gebeuren. Dit kookboek kan jou ook zeker helpen!

Benieuwd naar dit boek boordevol recepten? Klik hier om hem te bestellen en geniet!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten