Doe alles waarvan je weet dat je het zou moeten doen – in één enkele week!

De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken. Maar hoeveel van die weken kun jij je herinneren? Van welke weken heb je het meeste geleerd? In welke weken heb je iets bereikt? Welke weken waren belangrijk? Welke brachten je dichter bij je doel, je droom?

Het boek neemt je mee in de belangrijkste week van je leven, van maandag 5 uur ‘s ochtends tot zondagavond 22 uur. Je stapt uit je comfortzone, je doorbreekt je dagelijkse routine en leer verder reiken dan normaal. Als je tachtig jaar wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. Helweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt.

Welkom in Bertrands helweek.

De helweek is bedoeld voor diegenen bij wie alles eigenlijk wel goed gaat. Het leven gaat gewoon zijn gangetje. En toch knaagt er iets. Al weet je niet precies wat. Dit boek is de uitdaging en bereidt je voor om het allerbeste uit jezelf te halen door eens uit je comfort-zone te stappen, je gewoontes te doorbreken, jezelf uit te putten tot óver de grens, om te merken dat je veel meer kunt dan je dacht. Het leert je je leven in een ander perspectief te zetten en jezelf een intense ervaring te gunnen die je je verdere leven bij zal blijven, waardoor je op je best kunt zijn met wat je ook doet. Je bereidt je goed voor op je persoonlijke helweek, waarin je vroeg op moet, harder gaat werken in een juiste modus, vroeg naar bed gaat, sociale media en tv uit laat, gezond eet, veel sport en een hele nacht doorwerkt. De auteur is een bekende mental coach uit Noorwegen, die eerder ‘Genadeloos’* schreef dat samen met helweek de basis vormt voor zijn training.

Bekijk hier de trailer
J. Hofte

Bestel hier

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten