RRS® HA Eyes? Je oogcontouren weer glad, fris en stevig!

Wil je een uitgeruste blik en vind je net als ik  de stap naar fillers of botox te groot? Dan is de RRS®HA Eyes skinbooster behandeling een mooi, effectief en veilig alternatief. Je huid wordt niet opgevuld, je gezichtscontouren blijven hetzelfde en ook je mimiek blijft intact. RRS®HA Eyes zorgt dat de huid rondom de ogen wordt verstevigd, wallen en blauw doorschijn worden minder. Het werkt als een echte skinbooster.  Zonder te vullen boost je je huid en stimuleer je je eigen collageen aanmaak. Ik mocht het testen. En ik moet zeggen… ik ben verrast! Ik had echt last van donkere wallen, beetje aanleg, maar ook door soms gebroken nachten, dus alleen al daarvoor wilde ik de skinbooster graag testen. En dat de droogtelijntjes ook nog eens minder werden vond ik dus heel mooi meegenomen.

 

Wat is RRS® HA Eyes?

De vloeistof van de RRS®HA Eyes is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij vermoeide ogen, wallen en bij rimpels en donkere kringen rond de ogen. RRS® HA Eyes  bevat een niet-gecrosslinkt hyaluronzuur. Dit hyaluronzuur vult niet op, zoals een filler dat doet. Het zorgt alleen voor 3 S-sen voor de huid: Soepel, Stevig en Sappig. Een speciale samenstelling van vitamines en mineralen zorgt voor de stimulatie van lymfedrainage, vochtafvoer en het slinken van de vochtwallen onder de ogen.  De ingrediënten van RRS®HA Eyes zorgen ervoor dat de kleine bloedvaten samentrekken (vasoconstrictie) om de “blauwe doorschijn” onder de ogen te verminderen.

 

Waarvoor wordt RRS® HA Eyes gebruikt?

  • Fijne rimpels onder de ogen
  • Vochtwallen
  • Donkere kringen onder de ogen

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

 

RRS® HA EYESis géén filler. Het is een dunne vloeistof die niet onder de huid blijft zitten, maar volledig in de huid wordt opgenomen. Het werkt als een skinbooster! Met een heel dun naaldje wordt een kleine hoeveelheid vloeistof oppervlakkig in de huid geïnjecteerd. De injecties worden gedaan met een zeer dun naaldje dat een ‘invisible needle’ heet. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid met een verdovende crème voorbereid.  Dat scheelt wel hoor,  maar omdat het veel kleine prikjes zijn,  is het niet geheel pijnloos,  maar ach wie mooi wil zijn….. 🙂 Na de behandeling is de huid rondom de ogen gezwollen en soms een enkel blauw plekje. Deze zwelling zorgt voor de activatie van de huid en is noodzakelijk voor het effect. De zwelling duurt meestal 1 dag. Je bent gewoon toonbaar en je kunt direct na de behandeling make-up gebruiken. Meestal zijn 2 a 3 behandelingen om de 2 weken noodzakelijk om het beste resultaat te bereiken. Het effect is na gemiddeld 1 week zichtbaar.

Conclusie;

Wanneer je er dus vermoeid uitziet: vochtwallen (puffy eyes) en donkere kringen, dan krijg je met de RRS® HA Eyes skinbooster behandeling weer een uitgeruste, frisse blik. Ook de fijne lijntjes rond de ogen worden verminderd. ik ben echt verrast door het resultaat.

  Wil je mijn ervaring zien??   a469c89c-9ac5-442d-b4e1-3b5fd75bf1c8

 

Wil je meer weten over deze behandeling bij de Mozart kliniek in Bussum, ga dan naar https://www.mozartkliniek.nl/product/rrs-ha-eyes/

Tekst; Vivian Reijs

 

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten