Misschien heb je het al voorbij zien komen, op 18 februari geef ik een Breakfast Masterclass bij Blushing Rotterdam! Nu heb ik van jullie al veel vragen gekregen of dit ook nog op andere plaatsen in het land komt, en het antwoord is JA!!! Wij hebben vanaf nu een gezonde samenwerking met Blushing (healthy food & coffee concepts) van Gordon. 

Gezonde samenwerking met Blushing

Blushing zit al op een paar plekken in Nederland, en wie weet komen er nog meer plekken bij. Voor nu zit Blushing in Blaricum, Amsterdam en Rotterdam. Ik vind het dan ook super leuk om jullie te kunnen vertellen dat wij een samenwerking met Blushing zijn gestart en wij op alle locaties eventjes gaan organiseren zoals de Breakfast Masterclass. 

Hou Vivonline in de gaten

Hou Vivonline goed in de gaten voor de toekomstige evenementen. Wij maken hier bekend wanneer er weer een nieuw evenement komt.

Kom jij ook naar mijn Breakfast Masterclass in Rotterdam?

Kom jij naar mijn eerste eventje in Blushing Rotterdam? Op 18 februari organiseer ik daar een Breakfast Masterclass. Zorg dat je erbij bent! Ik vertel er alles over je hormonen. Via deze link kun je je kaarten bestellen. 

Tot snel in een van de Blushing tentjes van Gordon! 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten