Het wordt weer tijd voor leuke slippertjes en sandaaltjes en dus ook weer tijd voor mooie voetjes! Dit begint natuurlijk met hydrateren. Viv heeft een heerlijke tip voor je: Weleda Voetenbalsem.

Weleda

Weleda wil bijdragen aan de gezondheid van mensen en aan gezonde aarde door het produceren en verhandelen van natuurlijke geneesmiddelen en lichaamsproducten. Weleda werkt uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, zoveel mogelijk van biologische kwaliteit.

Voetenbalsem

De voetenbalsem van Weleda heeft een niet vette structuur die snel intrekt. Het bevat onder andere mirre en leemaarde, ingrediënten die je voeten vitaliseren en transpiratie en jeuk helpen voorkomen. Etherische oliën van rozemarijn, lavendel en sinaasappel verfrissen en verkwikken.

Het resultaat?

Ontspannen voeten die heerlijk fris aanvoelen en er verzorgd uitzien. Kom maar op met die zomer, onze voetjes zijn er klaar voor!

 

Tekst: Anne van Engelen

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten