Als de zon gaat schijnen heb ik meteen zin in lekker tafelen in de avondzon met vriendinnen. Heerlijk vind ik het dan om een gezonde salade op tafel te zetten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen in een saladebar een ‘healthy bordje’ te bestellen, maar thuis in de keuken staan vind ik nog steeds het leukst! En, niet alle salades zijn in vele restaurants even gezond.

Het lijkt zo simpel; wat sla in een schaal, lekkere producten bij elkaar zoeken, een dressing maken, mixen en klaar! Maar soms ben je een beetje inspiratieloos. Ga ik weer voor de gezonde pastasalade of weer die gegrilde groenten? Of deze keer komkommer in plaats van een avocado? Het nieuwste boek van De Italiaan David Bez helpt je een handje. Geen ellendelange boodschappenlijsten. Geen moeilijke ingrediënten. Nee, heerlijke salades die je in 1,2,3 stappen op tafel zet. ‘Supersalades’ zoals hij het zelf noemt! Het boek is ingedeeld per seizoen en biedt voor iedereen heerlijke salades.

Bij mij ligt ie inmiddels op tafel en ik heb al vele mensen blij kunnen maken met deze gezonde maaltijden! Laat de zomer maar beginnen om te genieten van nóg meer etentjes met vriendinnen!

9200000026644073

Ook nieuwsgierig geworden? Je kunt het boek heel simpel hier bestellen. Enjoy the summer!

 Tekst: Manon Vos

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten