Heb jij last van een gevoelige huid? Vind je het moeilijk om een goed product te vinden, wat niet te vet is? Lees dan nu snel verder, wij hebben hét perfecte product voor de gevoelige huid met een enorme kortingsactie!

Oprichtster van Squalan

Monique heeft samen met haar vriendin Leslie Squalan opgericht, jarenlang hebben zij gezocht naar een wondermiddel voor je huid. Zij zien dat de goede verandering van bewuster eten en leven ook de weg vindt naar cosmetica. Je huid is je grootste orgaan, waarom zou je die niet het beste geven, toch?squalan

Vorig jaar lanceerde Squalan een cosmeticalijn. Deze lijn zit boordevol het ingrediënt Squalane. Een pure olie die ieder huidtype weer laat stralen. Squalaan is een olie die identiek is aan een stof (een soort vet) die van nature in onze huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. Squalaan herstelt de natuurlijke balans van de huid door terug te geven wat er van nature in hoort. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een mooie huid krijgt een nog mooiere uitstraling.

Niet onbelangrijk: het product is gemaakt zonder parabenen, parfum en conservering. Helemaal natuurlijk, vegan en dierproefvrij.

Squalan kortingsactie speciaal voor VivOnline lezeressen

Ben je enthousiast geraakt en zou je Squalan ook eens willen proberen? Dan hebben wij nu een super leuke aanbieding speciaal voor jou. Met de code vivian ontvang je namelijk 10% korting op de gehele lijn van Squalan EN bij besteding van meer dan €42,50 ontvang je een gratis Travel Pure (twv €15,-)!

Wil jij dit product proberen met deze korting? Klik dan nu hier om het te bestellen met flinke korting!!

Dit filmpje gaat over huidverzorging en het product Squalan, een beauty verzorgingslijn met olies voor de huid. Kijk je mee?

Vond je het een leuk en interessant filmpje? Doe dan even je duimpje omhoog!

 

Wil je meer leuke filmpjes zien? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal! Zo ben je altijd als eerst op de hoogte van de nieuwe filmpjes op VIV Health TV!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten