Over een week is het alweer kerstavond, dat betekent dat je nog precies 7 dagen hebt om je cadeautjes in te slaan. Altijd lastig, wat koop je nou voor wie? Maar ook, wat vraag je zelf aan Santa? Wij geven je in dit artikel wat inspiratie!

Kerst cadeau inspiratie lijstje

In dit lijstje vind je de leukste boeken die je op dit moment sowieso in je kast wil hebben staan. Maar ook lekker veel beauty producten. Want wat is er nou lekkerder dan een mooie glowy huid hebben met de kerst (en de rest van het jaar natuurlijk).

1. Gezonder met Vivgezonder met viv

Op nummer 1 staat natuurlijk mijn eigen boek, want dit is hét boek voor alle vrouwen die gezonder, blijer en slanker willen zijn in 2018! Mijn boek staat vol met tips voor de vrouw (speciaal voor de moeder) die net die paar kilo’s kwijt wil en lekkerder in haar vel wil zitten. Je vindt in de eerste helft van het boek vooral informatie over een gezonde levensstijl, in de tweede helft vind je mijn favoriete recepten. Je koopt ‘m hier.

Loïs les 3 stappen systeem2. Loïs Lee 3 stappen systeem

Genoeg voor een KWARTAAL LANG een mooie huid!! De producten van Loïs Lee Pure Skinfood kun je los gebruiken, maar werken helemaal fantastisch als ze samen gebruikt worden. Maak van het 3 stappen systeem je dagelijkse verzorgingsritueel en je huid zal je dankbaar zijn. Je koopt ‘m hier.

Loïs lee travel kit3. Loïs Lee travel Kit

De travel kit van Loïs Lee is het  3-stappen-systeem in klein formaat. Ideaal voor in je tas of op reis. Geen gedoe bij de douane, wel je huid heerlijk verzorgd. Ook handig als je eerst de producten wilt uitproberen, want je doet er zo’n 2-3 weken mee. Perfect om te ervaren wat Loïs Lee voor jouw huid doet! Je koopt ‘m hier.

Squalan eye serum

4. Squalan Eye Serum

Dit krachtige oog serum verstevigt de huid rondom de ogen, en vermindert lijntjes en wallen. Het serum bestaat uit een speciale combinatie van bijzondere oliën met eigenschappen die geschikt zijn voor de tere huid om de ogen. Verdeel 1 druppel over 2 vingers. Breng aan onder de binnenste ooghoek en druk het serum zachtjes in de huid richting buitenste ooghoek. Herhaal dit tot het serum is ingetrokken. Je koopt ‘m hier.

5. Water filter

EWO - Vitality Filter - Viv Online

Deze vitality filter voor op de kraan is een flexibele waterfilter. Door de EWO technologie haalt de filter het hoogst haalbare percentage schadelijke stoffen uit het water. Daarnaast wordt het water gevitaliseerd, gewerveld en gemagnetiseerd. Het water zal frisser, lekkerder en zachter smaken. Ook zal het zachter een aangenamer voelen. Verder zorgt het ervoor dat afvalstoffen uw lichaam beter kunnen verlaten. Het lichaam zal worden gevoed in plaats van belast en het vochtbalans herstelt. Ook zullen uw planten gezonder en robuuster worden. Je koopt ‘m hier. 

Babe, you got this - Emilie Sobels & Martje Haverkamp - Viv Online6. Boek ‘Babe, you got this’

In Babe, you got this nemen Emilie Sobels en Martje Haverkamp je mee in de wereld van girlbosses. Emilie heeft in 2015 haar bedrijf Hashtag Workmode opgericht waar ze werkplekken verhuurt aan vrouwelijke ondernemers, klein en groot. Martje Haverkamp is begin twintig en net begonnen aan haar carrière. Samen hebben ze het boek Babe, you got this gemaakt voor iedere vrouw met een grote droom. Je koopt ‘m hier. 

Boho Tiffin lunchbox7. Boho Tiffin Lunchbox

Nederland is opgegroeid met de oer- Hollandse broodtrommel en plastic bakjes.
 Handig, maar niet geschikt voor healthy food, zeker geen lust voor het oog en passend bij een healthy en fashionable lifestyle. Daarom is er nu de Boho Tiffin lunchbox. Je koopt ‘m hier. 

verlanglijstje blissfuel8. Blissfuel beauty supplementen

Een mooie huid, mooi haar en sterke nagels. Almost to good to be true, maar het kan met dit pilletje (BlissFuel)! Wel minimaal 3 maanden gebruiken maar dan zie je ook echt verschil. Je haar valt ook minder uit. Het proberen waard. Leuk cadeautje voor jezelf, je vriendin, zus of je moeder? Je koopt ze hier.

9. NuFACE

Met dit innovatieve apparaat worden de gezichtscontouren en huidtoon verbeterd in slechts vijf minuten per dag. Dit super apparaatje doe ik 5 dagen in de week, kost maar 5 minuten tijd en meteen zie je iets van resultaat, je huid voelt net wat strakker aan en de spieren lijken wat strakker te staan. Je moet het uiteraard bijhouden maar het werkt absoluut. Een must have voor alle beauty lovers. Je koopt ‘m hier.

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten