Mijn kadolijstje met favoriete producten voor Sinterklaas en Kerst. Heb jij nog tips nodig of moet je zelf nog een verlanglijstje maken? Lees dan mee, ik heb een lijstje voor je gemaakt met fijne en mooie producten. Wil je het hebben? We hebben het extra makkelijk voor je gemaakt, je kunt namelijk meteen op de link of de afbeelding klikken!pannenset kadolijstje

Pannenset

Een goede pannenset is toch wel belangrijk als je van koken houdt. Maar nie
t alle pannen zijn even gezond om in te koken, wist je dat? Deze wel, want deze zijn keramisch. Koken met keramische pannen is gezonder, aangezien de normale anti-aanbak pan Teflon bevat. Teflon bevat de stof PFOA, die bij verhitting juist slecht is voor de gezondheid, daarom kies ik voor keramisch. Daarnaast, zijn het toch echt de mooiste pannen die ik ooit heb gezien, vind je niet

Wil je de pannenset bestellen voor jezelf of een dierbare? Klik dan op deze link!

verlanglijstje Loïs Lee skin careLoïs Lee

Deze set met een reinigingsolie, hydratatie spray en een dag en nacht olie in 1, is toch wel de bom! Ik ben er echt fan van. Ik ben inmiddels sowieso dol op oliën. Maar ook op huidverzorging merken die zo natuurlijk mogelijk zijn. Daarom wil ik jullie graag laten kennismaken met Lois Lee. En deze flesjes staan ook zo mooi op je wastafel. 

Wil je een Loïs Lee pakket bestellen of kado doen? Klik dan op deze link!

 

 Boek (H)eerlijk makkelijk – Gwyneth Paltrow

Gwyneth’s boeken zijn een must in je boekenkast! Al is het alleen al voor de plaatjes. De privé plaatjes van haarzelf en de kinderen zijn geweldig om naar te kijken. Gelukkig kunnen de recepten er ook wat van. Gewoon een super leuk cadeau boek voor de kookliefhebbers. 

Wil je het boek van Gwyneth bestellen? Klik dan op de foto hieronder!

Supplement Blissfuel – The best youverlanglijstje blissfuel

Een mooie huid, mooi haar en sterke nagels. Almost to good to be true, maar het kan met dit pilletje! Wel minimaal 3 maanden gebruiken maar dan zie je ook echt verschil. Je haar valt ook minder uit. Het proberen waard. Leuk cadeautje voor jezelf, je vriendin, zus of je moeder?

Wil je de supplementen van Blissfuel bestellen voor jezelf of een vriendin? Klik dan op deze link. Blissfuel heeft namelijk speciaal voor de lezeressen van VivOnline een abonnement samengesteld waarbij de eerste maand gratis is!!

Béaba Babycook

Voor mijn kleine James wil ik natuurlijk zo gezond mogelijk koken en daarom vind ik de Babycook van Béaba echt een uitkomst. Je doet alle ingrediënten erin, eerst lekker stomen en dan met een handomdraai pureer je de maaltijd. Alles in 1! Super gezond en snel klaar! Daarom mijn ultieme cadeautip voor de kersverse ouders.

Wil je de Béaba Babycook bestellen of kado doen? Klik dan op de afbeelding hieronder!

Boek Easy Peasy Lunchbox – Claire van den Heuvel & Vera van Haren

Voor de moeders die, net als ik, graag hun kinderen gezonder willen laten eten. En soms is dat lastig, want wat geef je ze dan mee naar school? Nou dat vind je allemaal in dit leuke boekje; Easy Peasy lunchbox.

Wil je het boek Easy Peasy Lunchbox bestellen? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Spirellispirelli kadelijstje

Pasta van tarwe eten wij natuurlijk amper. Wel de bruine rijst, of boekweit pasta én daar komt nu ook de courgette pasta bij, want hoe leuk is dit kleine apparaatje waar je heerlijke slierten van groente mee kunt maken. Heerlijk en ook nog eens lekker slank! 

Wil je ook een Spirelli? Klik dan op deze link.

Boek Master your mindset – Michael Pilarczyk

Ik ben dol op boeken zoals jullie misschien weten, maar deze behoort echt tot een van de musthaves van nu. 

Het boek van Micheal Pilarczyk ligt op mijn nachtkastje momenteel, Ik ben erg fan van zijn boeken. Heerlijk boek om weer contact te maken met jezelf, je wensen, je dromen, je idealen. En hoe je die kunt bereiken. Een super cadeau voor iemand die even niet zo goed weet of hij/zij wel op het goede spoor zit in het leven en of misschien een lekker cadeautje voor jezelf, om nog meer je dromen na te streven. 

Wil je het boek ‘Master your mindset’ kado doen? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Tekst: Vivian Reijs voor Vivonline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten