Het is regenachtig weer en dat betekent leestijd. Je kunt jezelf even lekker warm en knus terugtrekken in een boek, en even helemaal zen worden. Wij hebben een aantal boekentips op een rijtje gezet die je vast heel leuk gaat vinden. Ze gaan over zowel geestelijke als fysieke gezondheid.

Bonus: misschien heb je mijn boeken al maar mocht je deze nog niet hebben, kun je ze via deze linkjes aanschaffen: Herstel je hormonen in 10 stappen en Gezonder met Viv. Zie hier onder meer boekentips:

Mindygym, sportschool voor je geest

Goed voor jezelf zorgen gaat over meer dan alleen bewegen en gezond eten. Echt lekker in je vel zitten gebeurt als je ook mentaal krachtig bent. Dat is wat Wouter de Jong in Mindgym laat zien. In 12 weken kun je je mentale conditie flink verbeteren. Het boek kost 19,99 euro en je kunt het via deze link aanschaffen.

Start before you’re ready

Het is Simone Levie haar missie om vrouwen te empoweren. We beperken onszelf te vaak door angsten en bescheidenheid, wat zonde is want het zit onze dromen in de weg. Hier wil de auteur van dit boek een stokje voor steken. Geen gemiep maar er gewoon voor gaan. De prijs van het boek is 20,99 euro en je kunt hem via deze link kopen.

Houden van dingen die niet perfect zijn

Dit boek is rijk aan allerlei fijne inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim. Misschien ken je hem wel van ‘dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt.’ In dit boek geeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. Niemand is perfect en we mogen allemaal best wat liever voor onszelf zijn. Je koopt het boek via deze link voor 15,99 euro.

Patronen doorbreken

Veel van ons maken keer op keer dezelfde fouten. We hebben een aantal hardnekkige patronen in ons systeem die we maar niet kunnen doorbreken. Dit boek gaat je hierbij helpen. Door middel van schematherapie kun je gedragspatronen de baas zijn. Je zult je stukken beter voelen! Bestel dit boek voor 19,99 euro via deze link.

Medical medium

Waarschijnlijk heb je de naam Anthony William al eens gehoord. Hij heeft wereldwijd tienduizenden mensen geholpen om te genezen van allerlei aandoeningen. Dit waren mensen waar artsen zich geen raad mee wisten, er werd geen goede diagnose vastgesteld en er kwam geen oplossing. Anthony William is for sure een pionier op het gebied van gezondheid. Je kunt zijn boek hier voor 30,50 euro bestellen.

De edele kunst van not giving a fuck

Dit is een boek wat je in menig huiskamer ziet staan en dat is niet onterecht! Dit is het boek voor zelf-hulp-haters. Stop met altijd maar positief zijn want tegenslagen horen nu eenmaal bij het leven. Zodra je je angsten, fouten en onzekerheden onder ogen durft te zien neemt je zelfvertrouwen toe! Je koopt dit boek voor 20,99 euro via deze link.

Plezier on demand

Dit is een plezierig boek om snel weg te lezen. Chade-Meng Tan beschrijft hoe je in slechts 15 seconden (per dag) meer plezier, succes en rust zult ervaren. Je hoeft geen uren, dagen of jaren te mediteren. En zeg nou zelf, dat vinden we allemaal een fijn idee toch? Dit boek koop je via deze link voor 19,50 euro.

Veel leesplezier met onze boekentips!

ZIE OOK: Green Juice: mijn trouwe groene poeder voor menig ontbijt.

Tekst: Inga Stoit

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten