Heb jij dat nou ook, je weerstand is wat lager en dan voel je ‘m weer opkomen, die vreselijke koortslip.

Zo vervelend, want naast dat het pijnlijk en besmettelijk is, duurt het ook echt wel zeker een week voordat het weer weg is. Daar zit je toch echt niet op te wachten. Zeker niet met een leuke feestje of spannende date voor de deur. En al helemaal niet als je net een klein babytje hebt gekregen, want voor baby’s is het zelfs levensgevaarlijk.

Een koortslip wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus.  Bijna 80% van de mensen dragen het herpes virus bij zich, maar gelukkig slechts 10, 20% van de mensen hebben er echt veel last van. En krijgen dus heel regelmatig een koortslip. Ik zelf heb er jaren last van gehad. Maar inmiddels weet ik hoe je er binnen een dag vanaf kan komen mits je meteen actie onderneemt als je ‘m voelt aankomen. De Herpotherm en Lysine zijn mijn life savers.

Neem L-Lysine bij de eerste tinteling

Lysine is een essentieel aminozuur en dat betekent dat je lichaam zelf dit aminozuur niet kan aanmaken. De enige manier om lysine binnen te krijgen is door het voedsel dat je eet of het supplement L-Lysine te slikken. Er is inmiddels al veel onderzoek gedaan naar de werking van lysine tegen herpes uitbraken. Voor mij werkt het heel goed omdat ik het neem meteen bij de eerste tinteling een hoge dosis ongeveer 2.000-3.000 mg per dag. Lysine wordt door het lichaam gebruikt om anti lichamen, enzymen en hormonen etc.. aan te maken die helpen het virus te weren.

Lysine in je voeding

Je kunt lysine binnenkrijgen door voedingsmiddelen zoals rood vlees, zuivelproducten, eieren en vis te eten. Maar nog belangrijker dan de hoeveelheid lysine in je lichaam is hoeveel arginine er in je lichaam zit. Dit is ook een aminozuur, en het is als het ware de tegenhanger van lysine. De twee zijn normaal gesproken in balans aanwezig in het lichaam. Maar wanneer er te veel arginine in je lichaam zit ten opzichte van lysine, kan er een koortslip uitbraak opkomen. Voeding die veel arginine bevat zijn o.a. noten, pinda’s, zaden, spinazie, soja, schaaldieren etc. Deze kunnen dus het virus triggeren. Dus eet deze voedingsmiddelen even NIET als je een koortslip voelt opkomen. Koop Lysine meteen hier, en zorg vandaag nog voor genoeg weerstand tegen je koortslip!

De gouden tip!

De Herpotherm. Zonder dit apparaatje ga ik niet op reis. De Herpotherm is een klein elektrisch apparaatje (zo groot als een lippenstift) en het bestrijdt een koortslip gigantisch effectief door middel van geconcentreerde warmte, zonder chemische stoffen en zonder bijwerkingen. Gebruik de Herpotherm wanneer je een koortslip voelt opkomen en de koortslip zal meteen verdwijnen.

Om het je makkelijker te maken, kun je ‘m via deze link meteen bestellen en heb je het apparaatje morgen al in huis. Ik kan niet zonder.

Met deze tips hoef je geen koortslip meer te krijgen. Succes!

 

Wil je meer beauty tips van mij? klik dan hier.

Tekst: Vivian Reijs voor VIVONLINE

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten