Zoals jullie waarschijnlijk al weten geef ik regelmatig lezingen en masterclasses. 16 Februari geef ik er een bij de Social Impact Factory (achter het restaurant van De Utrechter). En dit vind ik toch echt wel the place to be!

De Social Impact Factory en De Utrechter brengen getalenteerde mensen en hun sociale doelen samen. De sfeer die hier rondhangt werkt enorm opliftend! Dit is de plek waar oplossingen bedacht worden voor maatschappelijk uitdagingen. Het is dan ook wat ze in het historische pand op Vredenburg 40 dagelijks doen; partijen met elkaar verbinden en ontmoetingen faciliteren. Zo ook met de fijne groep dames die 16 februari aanwezig zal zijn.

Social Impact Factory en De Utrechter hosten elk belangrijk moment met passie en professionaliteit, zakelijk of privé. Of het nou gaat om een succesvolle meeting, een blijvende herinnering of gewoon een plezierig moment op je dag, elk moment is voor ons een kans om sociale impact te maken samen. 

Daarnaast organiseren ze regelmatig (corporate) events om impactvolle initiatieven te activeren en ondersteunen. Van een workshop met maatschappelijk thema, tot het bieden van een podium voor cultureel talent in Utrecht. Dit alles onder het genot van smakelijke happen en dranken gemaakt met voornamelijk lokale en duurzame producten.

Ik kan niet wachten om op 16 februari jullie op deze mooie plek te ontmoeten. Zie ik je daar?

BESTEL JE KAARTJE HIER.

Tekst: Inga Stoit

LEES OOK: Dit wil je na je 30ste/40ste eten voor een betere balans van je hormonen.

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten