Vullen of voeden! Dé boekentip van het moment als je het mij vraagt. Boordevol recepten en inspiratie voor ouders.

Goede voeding is een van de belangrijkste bouwstenen die je een kind (en jezelf!) kunt meegeven. Maar hoe baan je je een weg in het woud van informatie en aanbevelingen, die ook nog continu lijken te veranderen?

Een boek van …

Na de geboorte van hun kinderen zijn Wilfred en Lili Genee op pad gegaan en hebben met ervaringsdeskundigen deze wegwijzer gemaakt. Ze laten zien wat voor een effect voeding heeft op het lichaam en het gedrag van kinderen.

Veel praktische tips en recepten zijn beschreven op een leuke manier. Naast deskundigen komen onbekende en bekende ouders aan het woord, zoals Nicolette van Dam, Tooske Ragas, Bridget Maasland, Dennis van der Geest en ook Vivian geeft tips!

Bestel ‘m hier

Binnenkort delen wij een aantal leuke recepten uit het boek. Maar je kunt ook nu al beginnen! Bestel het boek via de link hieronder en zet weer een stapje richting die gezonde lifestyle!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten