Heb jij ook geen zin om je elke dag te moeten scheren? Dan hebben wij nu hét ideale product voor jou: Mud&More bikinilijn ontharen. Wil je dit ook proberen? Lees dan snel verder om mee te doen met de winactie!

Mud&More

Mud&More is een beauty bedrijf dat als doel heeft alle ongewenste haargroei op een zo natuurlijk mogelijke manier verwijderen. De producten van Mud&More verwijderen de haren (voor mannen en vrouwen) op een milde en effectieve manier. Daarnaast vertragen ze de haargroei en verzorgen ze de huid van de onthaarde delen.

De ontwikkeling van de Mud&More productlijn is in handen van getalenteerde huidspecialisten. Met hun knowhow en jarenlange onderzoek zijn ze erin geslaagd om een productlijn op de markt te brengen die totaal anders is dan de huidige generatie producten. Mud&More kiest voor de allerbeste, uit de natuur gewonnen, hoogwaardige werkstoffen. Mud&More gaat “back to nature”, naar de natuurlijke ingrediënten, zoals de heilzame modder uit de Dode Zee.

Mud&More maakt gebruik van een drie stappen plan voor een blijvend gladde en zijdezachte huid:

  1. Ontharingscrèmes voor diverse lichaamszones.
  2. Verzorgingscrèmes na het ontharen
  3. Serums voor het langer wegblijven van de haren.

Ontharingscrème voor de bikinilijn

Het product dat wij bij Vivonline hebben getest is Mud&More ontharingscrème voor de bikinilijn. Dit is een weldadige Mud met uitgebalanceerde bestanddelen uit de Dode Zee, speciaal voor de oksels en bikinilijn. Dit product biedt een makkelijke en ontspannen manier om je bikinilijn compleet te verzorgen. De crème voelt zacht aan, je krijgt geen rode bultjes en na gebruik ben je al je haren kwijt!

Hoe gebruik je het?

De Mud&More ontharingscrème voor de bikinilijn gebruik je op een schone huid. Reinig je huid vooraf aan het gebruik, zodat je zeker weet dat je het product op een schone huid aanbrengt. Breng hierna een flink royale laag crème aan, laat even intrekken en test na 8 minuten of je haartjes al makkelijk loslaten. Als de haartjes makkelijk weggeveegd kunnen worden verwijder dan alle crème. Hier op de redactie kwamen we erachter dat de crème iets langer nodig heeft om zijn werk te doen, na 10 minuten konden we het eraf halen. Het weghalen van de crème doe je met een schone vochtige doek. Belangrijk is om niet te wrijven of te krabben, maar de doek goed vochtig te maken en de crème gewoon eraf te vegen. Spoel de huid goed na met water en zeep, en tadaaa, je bent verlost van al je haren!

Nog een belangrijk puntje: Schud de tube goed voordat je hem gaat gebruiken.

Winnen!!!

Het allerleukste is dat jij deze crème ook kan gaan proberen. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is een reactie achter laten op het Facebook bericht en wie weet ben jij dan de gelukkige winnaar!!

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten