Het nieuwe jaar is in aantocht en dat betekent tijd voor reflectie en goede voornemens. Heb jij een leuk jaar achter de rug en ben je blij met jezelf? Of denk je misschien dat je nog meer vooruitgang kan boeken wat betreft succes en geluk? Eigenlijk is niemand volmaakt en kan je altijd een nóg beter persoon worden. Dat is precies waar de online masterclass van Michael Pilarczyk je bij kan helpen. Wij mogen je deze nu aanbieden met extra korting!

Coachingprogramma

De online masterclass van Michael Pilarczyk is een 10 weken durend coachingprogramma. Dit programma gaat over persoonlijke ontwikkeling. Hoe kan jij de beste versie van jezelf worden, op persoonlijk, zakelijk, financieel maar ook spiritueel gebied? Dat leer je allemaal in deze 10 weken.

Wil je je eigen bedrijf beginnen? Ben je op zoek naar meer zingeving en geluk? Wil je graag verre reizen maken, of wil je meer tijd voor jezelf? Sta jij op het punt je leven rigoureus om te gooien? Er is namelijk altijd een next level waarin je nog beter, liever en succesvoller kan zijn.

Investeer in jezelf

Heb je doelen die je graag wil bereiken? Werk je er naartoe en kom je er maar niet dichterbij? Er zijn waarschijnlijk veel dingen waar je tegenaan loopt, kan je geen focus houden? Zijn je doelen niet duidelijk? Zijn er gedachten of emoties die je blokkeren? Het kan allemaal en je bent echt niet de enige die hier last van heeft. Investeer daarom in jezelf. Geef jezelf meer tijd en geef jezelf de kans om je te ontwikkelen, om je dromen na te jagen en je doelen te behalen.

Hou van jezelf

De beste investering die je kan doen is altijd in jezelf! Jij bent zelf de belangrijkste persoon op aarde en daarom is het ook belangrijk dat je jezelf altijd voorop stelt. Het geeft zo’n fijn en vrij gevoel als je elke dag je mooiste leven kan leven en dat kan! Investeer in een online masterclass waarin je jezelf kan ontwikkelen en waardoor je een nog beter en mooier persoon wordt.

Speciaal voor jou

Speciaal voor jou hebben we nu een actie waarin jij extra voordelig in jezelf kan investeren! Het gaat om de online masterclass van Michael Pilarczyk “Your roodmap for success in life”. Wanneer je deze masterclass gaat doen zal je een nog betere versie van jezelf worden! Je leert hierin wat je moet doen om je doelen te bereiken, privé maar ook zakelijk.

Your Roadmap for succes in life

Wanneer je deze masterclass gaat volgen krijg je het volgende:

  • 10 Weken online masterclass Your Roadmap
  • 10 Videolessen
  • 10 Audiolessen
  • Download alle audiobestanden!
  • Bij elke les een uitgebreid lees- en werkboek
  • Besloten live Q & A webinars
  • Toegang tot de Mastermind Facebookgroep
  • 12 Maanden toegang tot het online programma
  • Bonus: Think and Grow Rich + luisterboek t.w.v. €99,-

Deze masterclass kost normaal gesproken €349,- maar speciaal voor de Vivonline lezeressen hebben we een aanbieding waarbij jullie €80,- korting krijgen!! Dan kost het programma dus nog maar €269,-. Nu denk je misschien “dit is alsnog veel geld voor mij”, maar wat je ervoor terug krijgt is onbetaalbaar! Op de website van Michael Pilarczyk kan je alles lezen over deze masterclass. Ook kan je hier lezen welke successen andere mensen al hebben geboekt na het volgen van deze masterclass!

Op het moment dat je deze masterclass wil gaan volgen kan je met de kortingscode friends de €80,- korting krijgen die speciaal voor Vivonline lezeressen is! Schrijf je vóór 13 januari 2017 in om deel te kunnen nemen!

Wil je deze masterclass graag volgen? Of wil je meer informatie? Kijk dan snel op deze website en zorg voor een nog mooiere “ik” in 2017!

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten