Yes! De zon gaat weer schijnen. Het liefst wil je daar natuurlijk onbezorgd van kunnen genieten. Gelukkig zijn er hele fijne producten die je daarbij kunnen helpen. Wij vertellen je graag over de nieuwe zonbescherming van Ladival.

Zuivere zonbescherming

Ook zo’n hekel aan van die plakkerige en chemische zonnebrandproducten? Wij ook! Daarom zijn wij dan ook altijd op zoek naar producten gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Producten die je optimaal beschermen en tegelijkertijd je huid verzorgen. Ladival is een merk die volledig aansluit op deze principes. Maar toch heeft Ladival nog iets extra’s wat het in onze ogen uniek maakt.

IR-A Straling

De zonbescherming van Ladival heeft sindskort een nieuwe driedubbele (!) werking tegen zonnestralen. De producten beschermen namelijk niet alleen tegen de welbekende UV-A en UV-B straling, maar ook tegen IR-A straling. En juist die IR-A straling, oftewel infraroodstraling, bereikt de diepere huidlagen en veroorzaakt daardoor vroegtijdige huidveroudering. Ladival biedt daarmee een zeer complete bescherming tegen zowel verbranding als tegen vroegtijdige huidveroudering. En daar worden wij heel blij van.

Snel en betrouwbaar

De intensief verzorgende zonnebrandproducten laten zich goed verdelen over de huid, wordt snel opgenomen en zorgt voor een aangenaam gevoel. Het is zowel geschikt voor de normale, de gevoelige als zelfs zeer gevoelige huid. Dat komt omdat Ladival er bewust voor kiest om geen conserveringsmiddelen, emulgatoren, kleurstoffen of parfums te gebruiken. Ladival is dermatologisch getest en wordt aanbevolen door dermatologen.

Winnen?

Benieuwd geworden naar de producten? Wij mogen jullie blij maken met maar liefst 5 x een pakketje Ladival zonbescherming. Het pakketje bevat een zonnebrandspray (spf 30), een zonnebrandgel (spf30) en een mini gel (spf 30) voor in je tas. Wil je kans maken? Laat in een reactie op Facebook op Instagram onder dit bericht weten waarom jij graag zou willen winnen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Niet gewonnen? De producten zijn ook gewoon verkrijgbaar bij de Etos, DA, D.I.O drogist, de apotheek of online via www.leef.nl, www.drogist.nl, en www.gezondheidswebwinkel.nl

 

BewarenBewaren

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten