Ik wil graag op een natuurlijke manier oud worden, met uiteraard zo min mogelijk rimpels en zonder botox. Maar daar moet je wel wat voor doen.

Bindweefselmassage

Ik vind het heerlijk om verschillende behandelingen uit te proberen voor VivOnline. En degene die echt werken wil ik dan ook graag met jullie te delen, zoals de bindweefselmassage. Ik heb het nu een paar keer gedaan en ik moet zeggen dat je echt verschil ziet (je moet het wel een beetje bij houden). In het begin vond ik het een beetje pijnlijk, maar dat wendt gauw.

Diepgaande massage

Bindweefselmassage is een pittige, diepgaande massage die wordt uitgevoerd op de bindweefsellaag in gezicht, hals en op het decolleté met als doel verbetering van de huidconditie en versteviging van het bindweefsel. De massage bestaat uit diepe knedende, rollende of drukkende massagegrepen en wordt afgesloten met 15 minuten soft laser licht voor optimaal resultaat en het bevorderen van de lymfecirculatie (als je bij een echt goede schoonheidssalon bent).

Collageenproductie

Bij de bindweefselmassage wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. De massage bevordert de stofwisseling, en activeert de productie van nieuw collageen, elastine en hyaluronzuur. Naarmate een kuur van bindweefselmassage vordert, wordt het weefsel steeds soepeler, mooier en compacter en de structuur van de huid zichtbaar beter. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Resultaten 

  • Verstevigt de huid
  • Verbetert de huidstructuur
  • Verzacht lijntjes en rimpeltjes
  • Frissere teint (ook voor de rokershuid)
  • Verbetert de slecht doorbloede huid
  • Jongere huid

Vollere wangen

Kijk, dat willen we toch allemaal? Ik moet toegeven toen ik in de spiegel keek, zag ik direct vollere wangen een iets strakkere huid en veel meer kleur in mijn gezicht, dat echt wel zeker een week aanbleef. Dus een heerlijke behandeling net voor je op vakantie gaat of iets leuks gepland hebt. Mocht je het ook eens willen proberen, kan ik je deze salon zeker aanbevelen: 100% beauty in Laren. Neem eens een kijkje en plan een gratis huidanalyse, geniet ervan!

 

Tekst: Vivian Reijs

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten