Echte liefde. Wie wil dit nu niet ervaren? Want niks is toch heerlijker dan helemaal opgaan in elkaar, je gesteund, geliefd en geaccepteerd voelen en écht tijd voor en met elkaar hebben? En reken maar dat dit je overall gezondheid en gemoedstoestand ten goede komt!

Hier 7 tekenen waarvan je weet dat als je lief deze vertoont, hij écht van je houdt! Because you’re worth it!

1.    Hij is goed voor jou en je familie

Een man die van je houdt, heeft oog voor jouw gevoelens, behoeftes en verlangens en maakt deze net zo belangrijk als zijn eigen behoeftes en verlangens. Hij wil dat jij je goed voelt en doet zijn best om jouw leven mooier te maken. Ook heeft hij het beste voor met je familie en vrienden.

2.    Hij besteedt tijd aan je

Hij laat nooit te veel tijd voorbij gaan zonder je te zien. Wanneer hij vrij is, wil hij bij jou zijn en samen tijd doorbrengen. Natuurlijk zijn jullie samen tijdens feestdagen als Valentijnsdag, Kerstmis en Oud & Nieuw.

3.    Hij zet jou op nummer 1

Je bent on top of mind bij hem en hij onderhoudt contact in de tijd dat jullie elkaar niet zien. Hij denkt aan jou bij het maken van beslissingen en denk ook aan wat jij wil doen. Hij praat over ‘’wij’’ in plaats van ‘’ik’’ en je bent onderdeel van zijn toekomstplannen.

4.    Hij is er in goede en slechte tijden

Een man die van je houdt is blij voor je wanneer je iets moois overkomt. Hij steunt je wanneer je voor een uitdaging staat. En is er voor je wanneer je verdrietig bent. Hij verrast je met kleine dingen, ook op normale dagen en hij daagt je uit een betere versie van jezelf te worden.

5.    Hij vertelt mensen over je

Hij laat openlijk zien dat hij van je houdt door je hand vast te houden, zijn arm om je heen te slaan of je een knuffel of kus te geven. Hij is trots om met jou te zijn en neemt je mee naar zijn vrienden, familie en collega’s.

6.    Hij is betrouwbaar

Hij is open en eerlijk over zijn vorige relaties en rugzak(je). Hij doet wat hij zegt en laat het je weten als dit niet lukt. Hij is bereid te werken aan issues. Niemand is perfect en dat hoeft ook niet (want saaai), maar hij staat open voor groei.

7.    Hij wil het beste voor je

Een man die van je houdt, moedigt je aan dingen te doen waar je van houdt en blij van wordt. Ook als het betekent dat je deze dingen zonder hem doet. Hij wil dat je tijd doorbrengt met je vrienden en familie. Hij moedigt je aan je passie te vinden en volgen, want wanneer jij happy bent met jezelf en je leven, kan je ook blij en verbonden zijn in een relatie met hem.

Hecht minder waarde aan zijn woorden (I love you is heeel leuk om te horen, maar makkelijk gezegd) en meer waarde aan zijn acties en gedrag. Als een man echt van je houdt, heb je in principe geen woorden nodig, je voelt het gewoon…

Love and be loved!

Tekst: Evelien Blom voor VivOnline

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten