7 december is het nationale vrijwilligersdag, daarom heb ik samen met Sion een actie opgezet waarin we 50 vrijwilligers een orchidee geven. Meld jij je aan?

Samen met Sion eer ik 50 vrijwilligers op 7 december

Op donderdag 9 november was de officiële aftrap van de ‘Vivion Vrijwilligersactie’ tijdens de FloraHolland Tradefair. Sion-directeur Eric Moor en ik (orchidee-ambassadrice) overhandigden symbolisch de eerste Vivion phalaenopsis aan Carla Kerklaan, oud-medewerkster van Sion.

Nationale vrijwilligersdag 7 december

Kerklaan zet zich in als vrijwilligster voor kringloopwinkel Habbekrats. Op de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december krijgt het initiatief van Sion een vervolg. Dan zet de internationaal opererende veredelaar van Phalaenopsis vijftig bijzondere vrijwilligers in het zonnetje. Zij ontvangen alle een exclusieve variëteit uit het Sion-assortiment, de Vivion.

Ben jij vrijwilliger?

Door geheel Nederland kunnen mensen vrijwilligers aanmelden, via mijn Instagram en vivonline.

Meld je nu aan als vrijwilliger en ontvang een mooie orchidee

Met de actie wil Sion het belang van vrijwilligers in ons land onderstrepen. ‘Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk bedrijven en organisaties aanhaken bij een mooi initiatief als de Nationale Vrijwilligersdag’. ‘En hoe kun je die dankbaarheid richting een bijzondere vrijwilliger nu beter laten zien dan met een schitterende orchidee? En wel met de orchidee die ik vorig jaar mijn naam heb mogen geven. Ik ben heel blij dat Sion hiervoor een samenwerking met mijn online platform wil aangaan.’

Je favoriete vrijwilliger aanmelden kan vanaf 10 november via instagram of de links hieronder:

https://www.instagram.com/vivianreijs_vivonline/ of http://www.vivonline.nl

 

Meld jij jezelf of een ander aan als vrijwilliger en ontvang jij op 7 december een mooie orchidee?

 

Disclaimer: Dit artikel is informatief bedoeld. Het is geen vervanging van medische diensten en informatie. Raadpleeg bij twijfel en medicijngebruik altijd een huisarts of behandelend arts.

Gerelateerde berichten